Προσγειωμένος ο Άγγελος

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συμμερίζεται την υπεραισιοδοξία και το δήλωσε, άλλωστε, μετά την νέα ευρεία νίκη επί της Νίκης Βόλου, ότι δεν πετάει στα σύννεφα. Και δεν το είπε για λόγους διπλωματικούς, αλλά ουσιαστικούς και αυτοσυγκράτησης.
Πηγή: arenafm.gr
Προσγειωμένος ο Άγγελος

Ο ΠΑΟΚ στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια, έδειξε ελπιδοφόρα μηνύματα. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, με την ήττα στο Κισινάου και την ισοπαλία με την Καλλονή στην Τούμπα, ακολούθησαν τρεις νίκες, με το εντυπωσιακό συνολικό σκορ 11-0. Ο επιθετικός απολογισμός ήταν εξαιρετικός, όπως, παραδόξως παρά την έλλειψη στόπερ και η αμυντική συνοχή.
Εντούτοις, μην μας διαφεύγει, ότι η σεζόν μόλις άρχισε, ο ΠΑΟΚ νίκησε την περιορισμένων δυνατοτήτων Ζίμπρου και τους δυο ουραγούς του πρωταθλήματος (Πλατανιά και Νίκη Βόλου), που δεν έχουν πάρει ακόμα βαθμό.

Ο Αναστασιάδης γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα, ότι τα δύσκολα δεν ξεκίνησαν ακόμα, είναι προσγειωμένος, αλλά και αποφασισμένος, γιατί έχει εμπιστοσύνη στην δουλειά του και πεπεισμένος, ταυτόχρονα, ότι στο τέλος, όποιες αναποδιές και εάν προκύψουν ενδιάμεσα, η χρονιά θα είναι επιτυχημένη.

Διαβάστε ακόμη...