«Μας τίμησε ο ΠΑΟΚ»

Στον Αrena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Φίλιππου Βέροιας, Ηλίας Λαζός
Πηγή: arenafm.gr
«Μας τίμησε ο ΠΑΟΚ»

Μίλησε για την κοινωνική προσπάθεια του Φίλιππου Βέροιας, αλλά και για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4

Για το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τόνισε:
"Μας τίμησε ο ΠΑΟΚ με την παρουσία του και μου δίνετε η ευκαιρία να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους ανθρώπους της πρωτοβουλίας για το παιδί για να διοργανώσουμε το φιλικό παιχνίδι και ήταν κ. Βενέτης, Σταυρόπουλος, Γαλατσόπουλος, Μιχόπουλος ο οποίος ήταν που έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο για το παιχνίδι και ήρθε πολύς κόσμος και το αγωνιστικό για μένα περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται κάθε μέρα συχνά στη Βέροια και είμαστε χαρούμενοι".

Για τον λόγο που έγινε το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ προσέθεσε:
"Σαν ομάδα έχουμε ξεκινήσει από πέρσι μια συνεργασία με έναν σύλλογο "Η πρωτοβουλία για το παιδί" είναι ένα σπίτι κοντά στη Βεργίνα και φιλοξενεί 20 παιδιά που είναι από δυσλειτουργικές οικογένειες και οι γονείς δεν μπορούν να τα φιλοξενήσουν στο σπίτι τους είτε για λόγους ναρκωτικών, σωματικής βίας και τα παιδιά μένουν σ' αυτό το σπίτι. Είναι ένας σύλλογος που τα παιδιά που ζουν εκεί μόνιμα εκεί είναι πανελλαδικά και για να καταλάβετε τώρα ήρθαν δύο παιχνίδια από την Κρήτη. Από τα έσοδα των εισιτηρίων διαρκείας ένα μέρος θα πάει στο σύλλογο και πάνε και παίκτες της Βέροιας, τα Χριστούγεννα ή όποτε μπορούνε και δίνουν δώρα. Θα κάνουμε κι' άλλες πρωτοβουλίες μέσα στη χρονιά για να δει ο κόσμος την κοινωνικότητα και πρέπει να το δείξουμε κιόλας και το νιώθουμε. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ από τα βάθη της καρδιάς μας".

Τέλος για το αν είχε κόσμο κατέληξε:
"Ναι είχε πολύ κόσμο και το γήπεδο χωράει 1200 και οι κερκίδες κατεβαίνουν προς τα κάτω. Πρέπει όλες οι ομάδες εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι να αγκαλιάσουμε όλες τις προσπάθειες και να βοηθήσουμε τις κοινωνίες που ζούμε".

Διαβάστε ακόμη...