«Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενεργοποίησης στον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Κώστας Κουκοδήμος.
Πηγή: metrosport.gr
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενεργοποίησης στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για την προχθεσινή παρουσία του στην Τούμπα: «Ξέρετε όλοι ότι είμαι ΠΑΟΚτσής και τώρα θα με βλέπετε πολύ πιο συχνά στο γήπεδο. Αφορμή είναι η πολύ καλή σχέση που έχω αναπτύξει με τον Ιβάν Σαββίδη, και όλα γίνονται στο πλαίσιο να στηρίξουμε τον εν λόγω επιχειρηματία, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να επενδύσει και δεν βρίσκει στήριξη από πουθενά. Εγώ θα είμαι στο πλευρό του και θα τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Έχει κάνει πολύ καλή πρόταση στο Υπουργείο Οικονομικών για το ζήτημα των χρεών και θα προσπαθήσω να συμβάλω και εγώ, αλλά και άλλοι πολιτικοί όπως ο Σίμος Κεδίκογλου, ώστε το θέμα να μπει σε μια σειρά και να λύσει ο ΠΑΟΚ τα προβλήματα αυτά. Παράλληλα, να γίνουν επιτέλους και οι επενδύσεις που προγραμματίζει μιας και όλοι ευαγγελιζόμαστε την ανάπτυξη».

Για πιθανή ενεργοποίησή του στα διοικητικά του ΠΑΟΚ: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόταση. Περιμένω την Πέμπτη να έρθει από το εξωτερικό για να συζητήσουμε πάνω σε αυτό. Όπως και να έχει, όμως, θα είμαι στο πλευρό του, ανεξάρτητα αν προκύψει πρόταση. Θα στηρίξω την προσπάθειά του. Πρέπει να σταθούμε δίπλα του και για τον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον άνθρωπο που ήρθε να επενδύσει στην Ελλάδα».

Για το τί μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Πολιτική στήριξη στα κέντρα των αποφάσεων στην Αθήνα. Κάναμε μια παρέμβαση με τον κ. Κεδίκογλου για το θέμα των χρεών από την εποχή που υπουργός ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας. Τώρα θέλουμε να κινηθούμε ακόμη πιο δυναμικά, από την στιγμή, που γίνονται ανάλογες προσπάθειες και από άλλες ομάδες».

Για την εικόνα που έχει από τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω εντυπωσιαστεί τόσο από το επίπεδο των γνώσεών του, όσο και από το επιχειρηματικό κομμάτι, το οποίο θεωρώ ότι θα φέρει ανάπτυξη στην Βόρεια Ελλάδα και γι' αυτό και θέλω να τον βοηθήσω».

Για την απουσία του από την ΔΕΘ: Με πείραξε πολύ και πρέπει να προβληματίσει. Για τον λόγο αυτό πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και πολιτική στήρτιξη για να ξεπεράσει αρκετά από τα προβλήματα. Και δεν είναι μόνο τα θέματα του ΠΑΟΚ, αλλά και οι επενδύσεις, οι οποίες πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τις ξεμπλοκάρουμε, κι αν δεν το επιτρέπει ο νόμος, να τροποποιηθεί για να του επιτρέψουμε να κάνει τις επενδύσεις που οραματίζεται».

Διαβάστε ακόμη...