Δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ

Τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σίγουρα τον θυμάστε. Αναφερόμαστε στον Σέρβο που επί σειρά ετών αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τις φανέλες της Καλαμάτας, του Απόλλωνα Αθηνών, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Παναθηναικού, του Ηρακλή και του Ακράτητου.
Πηγή: inpaok.com
Δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ

Μάλιστα οι λίγο πιο μεγάλοι σε ηλικία θα θυμούνται ότι προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 λίγο έλειψε να φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο τότε πρόεδρος της ΠΕ Γιώργος Καλύβας είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Σέρβο αλλά την τελευταία στιγμή δημιουργήθηκαν προβλήματα που δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Δεν αποκλείεται τώρα να δούμε το γιο του να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου. Ο 17χρονος μέσος τις τελευταίες ημέρες ήρθε στη Θεσσαλονίκη και δοκιμάζεται στην ομάδα Κ 17 του ΠΑΟΚ με την προοπτική εφόσον περάσει με επιτυχία τα τεστ να προωθεί στην Κ 20 και να ξεκινήσει καριέρα στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου. Ο νεαρός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και οι εντυπώσει που αφήνει είναι πολύ καλές.

Όσο για τον πατέρα του, την τελευταία διετία έχει αναλάβει με πολύ μεγάλη επιτυχία την τεχνική ηγεσία της Τσουκαρίτσκι στην Σερβία.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...