Η ευκαιρία των μικρών…

O Εγιάλ Γκολάσα στην επιστροφή του και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο σημερινό φιλικό στο Αιγίνιο, αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί.
Πηγή: paok24.com
Η ευκαιρία των μικρών…

Ήταν και τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες στους οποίους αναφέρθηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης και κυρίως οι πιτσιρικάδες που πήραν την ευκαιρία, λόγω των απουσιών βρέθηκαν για λίγες μέρες από την Κ20 στην πρώτη ομάδα και άρπαξαν την ευκαιρία.

Ο Γεώργιος Κάκκο μπήκε στο παιχνίδι στο 75ο λεπτό και στο λίγο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε είχε την ευκαιρία να πετύχει και γκολ, αλλά τελικά το σουτ που επιχείρησε βρήκε το αντίπαλο δοκάρι.

Ο Κριστιάν Κούστα αγωνίστηκε για 25 λεπτά (μπήκε στο 65΄ στη θέση του Παπαδόπουλου) και θα μπορούσε και αυτός να είχε σκοράρει, αλλά τον νίκησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Υπήρχαν και άλλοι μικροί που πήραν την ευκαιρία σήμερα. Ο Μανώλης Πατράλης μπήκε στο 65ο λεπτό στην θέση του Ποζατζίδη, ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας αντικατέστησε στο ίδιο λεπτό τον Κυριάκο Σαββίδη και ο Σάββας Τουμανίδης μπήκε στη θέση του Τζανδάρη.

Όλα αυτά τα πιτσιρίκια θα περιμένουν βεβαίως αρκετό καιρό και σε πρώτη φάση την επόμενη φορά που θα υπάρχουν σημαντικές απουσίες για την επόμενη ευκαιρία τους.

Διαβάστε ακόμη...