Στο Αιγίνιο με το… χρίσμα του Ιβάν

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το Ο.Κ. του Ιβάν Σαββίδη για την συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό, οι δύο ομάδες θα δώσουν σήμερα στις 6μμ, φιλικό παιχνίδι στο Αιγίνιο, με γενική είσοδο 5 ευρώ.
Πηγή: thessports.gr
Στο Αιγίνιο με το… χρίσμα του Ιβάν

Την προηγούμενη Παρασκευή, και μόλις ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε την έγκρισή του για να ξεκινήσει η άτυπη συνεργασία των δύο ομάδων (που αν κριθεί αποδοτική, θα συνεχιστεί με άλλη μορφή από την επόμενη σεζόν), πήγε στο Αιγίνιο για να αναλάβει την τοπική ομάδα ο Αλέκος Παπαδόπουλος, μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Πόποβιτς, που πήγε δανεικός και βρήκε ήδη εκεί τον Πολύζο.
Στο σημερινό φιλικό, από το οποίο απουσιάζουν οι διεθνείς και ο τραυματίας Μαντούρο, ο Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους, αλλά κυρίως θα δει σε τι κατάσταση είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ έστω και σε φιλικό παιχνίδι, ενώ θα χρησιμοποιήσει κάποιο διάστημα και τον Γκολάσα, που ξεπέρασε τη θλάση, λόγω της οποίας έχασε τα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...