Κρύβεται ο Αποστολόπουλος

Το θέμα του Στέφανου Αθανασιάδη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού δεν έχει κλείσει έναν παίκτη πρώτης γραμμής, ο οποίος σε τέσσερις μήνες από σήμερα έχει δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του.
Πηγή: metrosport.gr
Κρύβεται ο Αποστολόπουλος

Ο 26χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται με την εθνική στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Ρουμανία, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τι συμβαίνει και το τι σκέφτεται.

Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο από χθες είναι πως στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει ένας τεράστιος εκνευρισμός για τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος δεν απαντά στα τηλέφωνα του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα.

Ο τελευταίος είναι φανερά χολωμένος από την στάση του ατζέντη αφού έχει μιλήσει με τον παίκτη, έχει συμφωνήσει, έχει δώσει τα χέρια και σίγουρα υπήρξε η αίσθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Έκτοτε, υπάρχουν αρκετά θέματα που αποδεικνύουν το αντίθετο, όπως η μη έλευση του παίκτη σε ραντεβού με την ομάδα – ενημέρωσε λίγο πριν την προκαθορισμένη ώρα του – κάτι που σημαίνει πως έχουν αλλάξει πράγματα μέσα του. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί, όμως είναι σαφές πως στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή προετοιμάζονται για όλα τα σενάρια.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, μία κίνηση εκτός κεντρικής φιλοσοφίας της ΠΑΕ, μία κίνηση που αποσκοπεί στα διάφορα σενάρια που μπορεί και να τρέξουν αν ο Κλάους δεν υπογράψει.

Από την πλευρά του πάντως ο παίκτης το μόνο που λέει είναι πως θα τοποθετηθεί δημόσια μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Διαβάστε ακόμη...