Έφυγαν οι εκλογές, φεύγει και η έκθεση

Έγινε το... αναμενόμενο! Το θέμα των χρεών ανωνύμων εταιριών που αφορά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν παρουσίασε καμία εξέλιξη σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.
Πηγή: paok24.com
Έφυγαν οι εκλογές, φεύγει και η έκθεση

Τον Μάιο οι παράγοντες ΠΑΕ και ΑΣ ΠΑΟΚ, μαζί με εκπροσώπους συνδέσμων συναντήθηκαν με πολιτικούς, διοργάνωσαν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και μίλησαν σε συνέντευξη Τύπου . Τότε, ο Ζήσης Βρύζας έλεγε: «Μας είπαν ότι θα λυθεί εντός του καλοκαιριού. Οταν τους πίεσα μου είπαν για τέλη Ιουνίου».

Τότε (που λόγω και δημοτικών εκλογών) επικρατούσε μία περιέργεια μήπως και γίνει έκπληξη και δοθεί λύση, τότε που από επώνυμες και ανώνυμες πηγές έβγαινε αισιοδοξία ότι θα λυθεί το θέμα, τότε τέθηκε ξεκάθαρα η ερώτηση:

«Κι' αν γι' ακόμη μία φορά δεν γίνει τίποτα τι θα κάνετε;»

Ο Βρύζας είχε πει: «Αν δεν γίνουν αυτά που είπαν, εγώ τους είπα ότι δύο χρόνια ακούμε το ίδιο πράγμα και ότι θα έχουν την παραίτησή μου και μετά θα καταγγείλω όλα όσα έχουν γίνει».

Τότε είχε ειπωθεί και το άλλο: «Τώρα κατεβαίνουμε πρώτη φορά στο δρόμο, αν χρειαστεί θα ξαναβρεθούμε εκεί...».

Το κακό είναι ότι οι δημοτικές εκλογές πέρασαν, σε αυτό το διάστημα έγιναν δεκάδες επαφές και με την Τρόικα, η Διεθνής έκθεση ξεκινάει και φυσικά τίποτα δεν έχει αλλάξει...

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει καμία απάντηση. Ούτε θετική, ούτε αρνητική, ούτε τίποτα...

Και το πιο μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται...

Διαβάστε ακόμη...