Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για την στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, Metrosport, δημιούργησε αλγεινή εντύπωση στον ΠΑΟΚ η στάση του Παναθηναϊκού που έκανε... "κωλοτούμπα" μέσα σε έναν χρόνο.
Πηγή: gentikoule.gr
Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για την στάση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Αρνητική εντύπωση, στο μεταξύ, προκλήθηκε στον νομικό του ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα, από την στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός για το αν οι ομάδες πρέπει να προσφεύγουν ή όχι στα πολιτικά δικαστήρια, με αφορμή την κουβέντα που έγινε για την συμμετοχή του Πανιωνίου, του ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα και την κάλυψη που έχουν από προσωρινές διαταγές πολιτικών δικαστηρίων.

Ενώ μέχρι πρόσφατα οι «πράσινοι» υποστήριζαν την άποψη ότι οι ομάδες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, χθες παρουσιάστηκαν με διαφορετική στάση, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει όλες οι ομάδες να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που προβλέπει το καταστατικό της ΕΠΟ.

Τέλος, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το γεγονός που «φρέναρε» την λίγκα προκειμένου να πάρει μέτρα απέναντι σε ΟΦΗ, Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν το γεγονός ότι πέρσι ο Αρης παρόλο που εντάχθηκε στον πτωχευτικό κώδικα δεν του επιβλήθηκε κάποια κύρωση, δημιουργώντας, έτσι, δεδικασμένο. Το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει σε έκτακτο ΔΣ της λίγκας.

Διαβάστε ακόμη...