Χάθηκε κάθε επαφή Κυβέρνησης - Ιβάν Σαββίδη

Ότι οι οικονομικές επιλογές του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ συνδυάζονται με την πορεία των επενδύσεών του στην Ελλάδα, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε, καθώς το έχει αντιληφθεί και ο πλέον αδαής οπαδός του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Χάθηκε κάθε επαφή Κυβέρνησης - Ιβάν Σαββίδη

Καλό, όμως, είναι να αναλύσουμε από πού προκύπτει ο έντονος προβληματισμός που παρουσιάζει τελευταία ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» .

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει χάσει την επαφή του με την Κυβέρνηση, ειδικά από τη μέρα που αποχώρησε από αυτή ο Σίμος Κεδίκογλου που ήταν ο συνδετικός κρίκος του με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, λένε πληροφορίες από τη Ρωσία, επιδίωξε μέσω του Σαββίδη να κλειστεί ραντεβού με τον Βλάντιμιρ Πούτιν και στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί ως ανέκδοτο πώς η απάντηση ήταν: «το Κρεμλίνο δεν θέλει να σας δει».

Οι Ρώσοι έχουν αντιληφθεί πώς με την τωρινή ελληνική κυβέρνηση είναι πολύ δύσκολο να πάρουν οποιαδήποτε σοβαρή επένδυση στην Ελλάδα και αυτό «αγγίζει» και τον Ιβάν Σαββίδη . Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στόχος του ήταν να την καταστήσει μία αυτοχρηματοδοτούμενη εταιρία, ωστόσο, είναι βέβαιο, πώς αν έβγαζε χρήματα από άλλες επενδύσεις του στη χώρα μας, τότε αυτή η διαδικασία δεν θα περνούσε μέσα από την σημερινή λιτότητα.

Πάντως, ασυνεπής δεν έχει υπάρξει στις οικονομικές υποχρεώσεις του σε καμία επένδυσή του και αν του δοθεί η δυνατότητα θα κλείσει άμεσα το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο.

Διαβάστε ακόμη...