«Δεν με εκφράζει ο τρόπος διοίκησης»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Στέφανος Σαράτσης και σχολίασε την συνέντευξη Τύπου του Ιάκωβου Αγγελίδη.
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν με εκφράζει ο τρόπος διοίκησης»

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Δεν περίμενα κάτι παραπάνω. Ίσως έδωσε τη συνέντευξη γιατί δεν έκανε κανείς άλλος μέχρι τώρα. Δεν μπορεί να έχει άποψη σε όλα τα θέματα, είναι λίγες μέρες στον ΠΑΟΚ. Προσπάθησε να πει κάποια πράγματα και ήρθε σε δύσκολη θέση σε μερικές ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αυτό που κρατάω εγώ είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στον οικονομικό τομέα, στο κομμάτι διοίκησης και διαχείρισης και όχι αγωνιστικά. Αγωνιστικό πρόβλημα αν υπάρξει στον ΠΑΟΚ θα υπάρξει μετά από λανθασμένες διοικητικές επιλογές. Εμένα πάντως δεν μου αρέσει ο τρόπος διοίκησης στην ΠΑΕ και δεν με εκφράζει. Δεν μπορώ να καταλάβω φερ' ειπείν για ποιο λόγο έγινε αυτή η αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας. Υπάρχει οικονομική κρίση, ο κόσμος τα βγάζει πέρα δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν εσύ να βάζεις αύξηση. Είναι επόμενο να έχεις μείωση στα διαρκείας, άρα λιγότερα έσοδα και επομένως λιγότερα έξοδα για μεταγραφές.

Για τα περί διεκδίκησης πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω αν είναι προσωπική του άποψη. Προσωπικά φαντάζομαι ότι του το περάσανε. Δεν είναι δυνατόν να έχει άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 1-2 αγωνιστικές. Αυτή μπορεί να είναι άποψη ανθρώπων που είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κακό να το λέει, αρκεί να το πιστεύει. Εγώ πιστεύω πως απλά πάμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή σεζόν με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν».

Διαβάστε ακόμη...