Πρόταση που διαφέρει σε Μπαρόνι

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κριστιάν Μπαρόνι, έναν παίκτη που δεν θα μπορούσε ποτέ να διαπραγματευτεί από τη βάση που ξεκίνησε στις υπόλοιπες υποθέσεις.
Πηγή: metrosport.gr
Πρόταση που διαφέρει σε Μπαρόνι

Οι Τούρκοι έγραψαν χθες πως ο ΠΑΟΚ δίνει 1,8 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον Κριστιάν Μπαρόνι να φορέσει τα ασπρόμαυρα. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να πείσει τον παίκτη να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, δίνοντάς του 800 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Απλά του προτείνουν τριετές ή τετραετές συμβόλαιο για να τον δελεάσουν και να του εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο που θα του αποφέρει ένα μεγάλο ποσό.

Ο Βραζιλιάνος είχε συμβόλαιο που έφτανε το 1,8 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που σίγουρα δεν μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος προφανώς ποντάρει στο γεγονός πως ο παίκτης αποζημιώθηκε από τη Φενέρ και πως από αύριο δεν επιτρέπουν όλες οι ομοσπονδίες μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών που έμειναν πρόσφατα χωρίς ομάδα.

Το να αποκτήσει έστω και με αυτά τα δεδομένα τον Κριστιάν Μπαρόνι ο ΠΑΟΚ θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου βαθμού, όμως όσο ζεις ελπίζεις.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του Μπαρόνι, είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, ένα καθαρό σύγχρονο 8άρι, με δυνατότητα δημιουργίας, γκολ και ασίστ από τις πίσω ζώνες και βέβαια μία κίνηση εμπορική για την ψυχολογία του κοινού.

Και μακάρι να γίνει η έκπληξη για να εμφανιστεί ένας τέτοιος κράχτης στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...