Ανοίγει τα χαρτιά του

Ο ΠΑΟΚ εδώ και λίγες εβδομάδες έχει αλλάξει πρόεδρο, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη να έχει διαδεχθεί τον Ζήση Βρύζα, καλούμενος να βελτιώσει τις πολλές παθογένειες της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ όσον αφορά στον τρόπο διοίκησης της.
Πηγή: paok24.com
Ανοίγει τα χαρτιά του

Ο Κύπριος παράγοντας σε αντίθεση με τους προκατόχους του, Βρύζα και Τσιστιακόφ, με τον τελευταίο έστω και για το τυπικό να έχει ρόλο στρατηγικού συμβόλου και όχι προέδρου, θα απευθυνθεί προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μιλώντας για το πλάνο του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια και για τις δικές του σκέψεις, ενδεχομένως και για το μοντέλο διοίκησης που θα επιλέξει να εφαρμόσει.

Ο Αγγελίδης μπορεί να ανέφερε και στην κουβέντα του με τους οργανωμένους ότι αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να κάνει και αύριο, ωστόσο σίγουρα αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, με τη αμφισβήτηση στο συγκεκριμένο θέμα να προκύπτει από τον συγκεντρωτισμό του Σαββίδη, κάτι που έχει φανεί σε πολλές περιπτώσεις.

Αναμφισβήτητα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις μεταγραφές που... δεν έκανε ο "Δικέφαλος", παρότι ακόμα υπάρχει το παράθυρο απόκτησης ελεύθερου παίκτη, το οποίο μάλιστα μετά και τη διαφοροποίηση των κανόνων της ΕΠΟ είναι ιδιαίτερα μεγάλο.

Ο Αγγελίδης πάντως είναι καλά προετοιμασμένος για αυτή τη συνέντευξη Τύπου, έχοντας μιλήσει με όλα τα στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να είναι απόλυτα καταρτισμένος και ενημερωμένος για το καθετί μέσα στην ομάδα, ενώ έχει επικοινωνήσει και με τον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις βασικές αρχές που θα παρουσιάσει.

Ο Αγγελίδης αποτελεί για πολύ κόσμο την ελπίδα του ΠΑΟΚ να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί και να βελτιωθεί έτσι ώστε κάτι τέτοιο να επηρεάσει θετικά και την ανάπτυξη της ομάδας του "Δικεφάλου", με την αυριανή συνέντευξη του να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη...