Αγιασμός με πολύ ΠΑΟΚ (video)

Ο γνωστός ιερέας – φίλαθλος του ΠΑΟΚ, πάτερ Χρήστος Μήτσιος, τέλεσε τον αγιασμό των ομάδων χάντμπολ, μίλησε με πάθος για την ιδέα του Δικέφαλου και χειροκροτήθηκε από αθλητές και αθλήτριες.
Πηγή: paok24.com
Αγιασμός με πολύ ΠΑΟΚ (video)

Ένας ιδιαίτερος αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα για την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας.

Μετά τον αγιασμό ο πάτερ Χρήστος μίλησε για την ιδέα του ΠΑΟΚ, ευχήθηκε στους αθλητές να έχουν υγεία και συνομίλησε με αρκετούς από αυτούς, τονίζοντας ότι φέτος θα είναι στο πλευρό τους από τις κερκίδες του κλειστού της Μίκρας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται στον Τρίλοφο, ζητώντας από τους αθλητές και τις αθλήτριες να σταθούν αρωγοί ενημερώνοντας οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για τη γυναικεία ομάδα του χάντμπολ σήμερα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση, με τον έφορο Δημήτρη Χασεκίδη να καλωσορίζει τις νέες και τις παλιές αθλήτριες, ενώ η προπονήτρια Γρηγορία Γκόλια ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα μέρος όσων είπε ο πάτερ Χρήστος στους αθλητές και στις αθλήτριες του ΠΑΟΚ.
Ο αγιασμός των ομάδων χάντμπολ από τον πατέρα Χρήστο

Διαβάστε ακόμη...