Παλεύει για δύο, αναμονή για Μπαρόνι

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου έχει αρχίσει και στις 8 το βράδυ οι μεταγραφές τελειώνουν.
Πηγή: thessports.gr
Παλεύει για δύο, αναμονή για Μπαρόνι

Από το πρωί στην Τούμπα παλεύουν να ολοκληρώσουν δύο μεταγραφές και πραγματικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες στις συζητήσεις με τις ομάδες του για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες.
Χθες το βράδυ γράψαμε στο Thessports ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει έναν ποδοσφαιριστή. Η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με δύο παίκτες. Οι μεταγραφές τους κρέμονται από μία κλωστή, λόγω και της έλλειψης χρόνου και γενικώς γίνεται μία... μάχη για να κλείσουν.
Είναι προφανές ότι πίσω από τους παίκτες υπάρχουν ομάδες, αλλιώς δεν θα γίνονταν αυτό που γίνεται.
Σε ότι αφορά τον Κριστιάν Μπαρόνι, για τον Βραζιλιάνο ο ΠΑΟΚ δεν καίγεται αυτή τη στιγμή.
Ο 31χρονος χαφ, που αν αποκτηθεί, θα είναι μία τεράστια μεταγραφή, έλυσε το συμβόλαιό του με την Φενέρμπαχτσε στις 28 Αυγούστου και με βάση τον νέο κανονισμό μεταγραφών της ΕΠΟ, μπορεί να υπογράψει σε ελληνική ομάδα ως "ελεύθερος" ή "άνεργος ποδοσφαιριστής" στο δεκαήμερο που θα υπάρχει γι΄ αυτούς τους παίκτες μέσα στον Σεπτέμβριο.
Μέχρι πρότινος, σ΄ αυτή την κατηγορία άνηκαν οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι μέχρι 30 Ιουνίου (ή 31 Δεκεμβρίου τον χειμώνα), αλλά αυτό έχει αλλάξει και τον Σεπτέμβριο μια ελληνική ομάδα μπορεί να αποκτήσει παίκτη που έλυσε το συμβόλαιό του μέχρι 31 Αυγούστου.
Για τον Κριστιάν Μπαρόνι, λοιπόν, δεν υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου.

Διαβάστε ακόμη...