"Δε θα παίξουμε στο Μινσκ"

Στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Μινσκ, Κιρίλ Μαλεγιέου.
Πηγή: paok24.com
"Δε θα παίξουμε στο Μινσκ"

Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό Μινσκ αναφέρθηκε στην κλήρωση και στο πως σχολιάστηκε αυτή από τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ παράλληλα έδωσε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τη Ντιναμό, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, το γήπεδο, τις καιρικές συνθήκες αλλά και το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πότε τελειώνει το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας: «Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στα τέλη Μαρτίου και η Ντιναμό μέχρι τώρα έχει 22 παιχνίδια επίσημα παιχνίδια και βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Ελπίζουμε ότι μέχρι τέλους θα συνεχίσει να παλεύει με την Μπάτε για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ θα υπάρξουν και κάποια παιχνίδια, από τα οποία θα φανεί ποιοι θα μείνουν στην πρώτη κατηγορία και ποιοι θα πέσουν, επομένως μπορεί και να φτάσουμε μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου».

Για τη σεζόν που διανύει η Ντιναμό: «Προφανώς και είναι μία από τις καλύτερες χρονιές μας τα τελευταία χρόνια. Πριν γίνει ξεχωριστό κράτος η Λευκορωσία είχαμε φτάσει και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τη διάσπαση όμως και μετά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε ομίλους και σίγουρα είναι η καλύτερη χρονιά μας την τελευταία περίοδο».

Για την κλήρωση και τις πρώτες αντιδράσεις: «Από τη στιγμή που μιλάμε για ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν περιμέναμε κάποιον εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο. Είναι όλες καλές ομάδες. Η αντίδραση μας είναι θετική και είμαστε ικανοποιημένοι που θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, η Φιορεντίνα και η Γκινγκάμπ. Είμαστε σε θέση να παλέψουμε για μία από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση και θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια».

Για τον Σαλόζι Ουντότζι: «Το πρώτο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ίσως επειδή τον γνωρίζει. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, σκοράρει πολλά γκολ, έχει πολλές ασίστ και βοηθάει την ομάδα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα, όμως υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες που βοηθούν και ατομικά και συνολικά».

Για το γήπεδο της Ντιναμό και στον κόσμο: «Το παιχνίδι δε θα γίνει στο Μινσκ. Επειδή το γήπεδο είναι υπό κατασκευή, θα χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο στο Μπερίσοφ που είναι κοντά στο Μινσκ. Είναι 30.000 θέσεων και στο πρώτο παιχνίδι περιμένουμε περίπου 8.000 κόσμο. Ίσως να είναι και λίγο περισσότερος, επειδή θα παίξουμε στους ομίλους. Όταν θα γίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κρύο, αλλά ίσως όχι το περισσότερο που θα μπορούσε να έχει. Ίσως έχει βροχή ή και χιόνι».

Διαβάστε ακόμη...