«Θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο ο Ρατς»

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για την χθεσινή εκπληκτική εμφάνιση του Ράτς, για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια, όπως και για την ανάγκη του ΠΑΟΚ για μεταγραφές.
Πηγή: metrosport.gr
«Θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο ο Ρατς»

Αναλυτικά:

«Όσο κερδίζει ο ΠΑΟΚ, είμαι καλά. Όταν άκουσα πως ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τον Ράτς, ήξερα πως θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Όταν με ρώτησαν την γνώμη μου είπα πως θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Δεν φτάνει όμως μόνο το χθεσινό παιχνίδι, χρειάζεται συνέχεια».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ράτς: «Θεωρώ πως αυτή την στιγμή είναι στο 50-60%. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση, αλλά επειδή ξέρω τον Ράτς, θα βοηθήσει περισσότερο. Να βάλει και αυτός 5-6 γκολ, αυτό εννοώ (γέλια). Μπορεί όμως να βάλει γκολ, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν ξέρω κατά πόσο θα τον αφήνει ο προπονητής να ανέβει, όμως εγώ που είμαι φίλος του, ζητάω πιο πολλά».

Για την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια: «Χθες που του τηλεφώνησα ήταν πολύ χαρούμενος και του είπα πως δεν χρειάζεται να πετάει στα σύννεφα, χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά. Του είπα πως είναι στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται κάθε φορά να είναι και καλύτερος. Βέβαια δεν έχει ρεπό καθόλου, ταξιδεύει για την Ρουμανία και τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας».

Τέλος αναφέρθηκε και στην εικόνα του ΠΑΟΚ: «Το έχω ξαναπεί, χαίρομαι για την νίκη, αλλά δεν μου φτάνει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει μόνο τον Πλατανιά, θέλω να τον δω να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύω πως θέλει 2-3 μεταγραφές, κυρίως χρειάζεται ένα χαφ που θα έχει οργανωτικό ρόλο. Από κει και πέρα ένα καλό εξτρέμ, παίκτες που έχουν προσωπικότητα και κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο»

Διαβάστε ακόμη...