Ξανά για Μαντούρο ο Άγιαξ

Αναζωπυρώνονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος του Άγιαξ για τον Χέντβιγκες Μαντούρο με αφορμή σημερινό (01/09) ολλανδικό δημοσίευμα, το οποίο τοποθετεί τον μέσο του ΠΑΟΚ μέσα στους μεταγραφικούς στόχους του «Αίαντα».
Πηγή: metrosport.gr
Ξανά για Μαντούρο ο Άγιαξ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «De Telegraaf», οι ιθύνοντες του Άγιαξ ψάχνονται για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στη μεσαία τους γραμμή. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος, μάλιστα, φέρεται να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τις έτερες περιπτώσεις των Βεγίνοβιτς (Φίτεσε), Ζίμλινγκ (Μάιντς) εξαιτίας της δεδομένης εμπειρίας που έχει αποκομίσει από την παρουσία του σε ομάδες όπως η Βαλένθια και η Σεβίλλη.

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται πως η περίπτωση Μαντούρο είναι και πιο προσιτή οικονομική, καθώς, όπως επισημαίνεται, μπορεί να αποκτηθεί με ποσό μικρότερο από αυτό της πραγματικής του αξίας. Όπως και να έχει η κατάληξη της υπόθεσης εξαρτάται αποκλειστικά από τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος εκτιμάται πως πολύ δύσκολα θα ρισκάρει την αποχώρηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...