Η μπάλα του εκνευρισμού πήρε και τον Παπαδόπουλο

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ασπρόμαυρα και μετρά αντίστροφα για να έρθει η στιγμή που θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς από τον Άγγελο Αναστασιάδη.
Πηγή: metrosport.gr
Η μπάλα του εκνευρισμού πήρε και τον Παπαδόπουλο

Αυτό το δεκαπενθήμερο όπου υπάρχει η διακοπή είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 33χρονο να δουλέψει και να μπορέσει να ενσωματωθεί πλήρως όσο πιο σύντομα γίνεται στην ομάδα και στους ρυθμούς της...

Όλοι έχετε αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν έγινε δεκτή με καλά λόγια από τους περισσότερους φίλους του ΠΑΟΚ. «Άλλος ένας πρώην του Παναθηναϊκού στην Τούμπα». «Έδιωξαν τον Βούκιτς και τον Λίνο γιατί ήθελαν ανανέωση και πήραν τον 33χρονο Παπαδόπουλο». «Ήρθε ο παλαίμαχος στην Τούμπα». Αυτά είναι μερικά από τα όσα διαβάσατε ή πιθανώς και μερικοί από εσάς να γράψατε στο facebook ή να σχολιάσατε στα ραδιόφωνα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η μπάλα του εκνευρισμού πήρε και τον Παπαδόπουλο και αυτό τον αδικεί. Μπορώ να το τεκμηριώσω εύκολα με τα παρακάτω επιχειρήματα. Κάθε επιχείρημα θα αρχίζει με ένα ΑΝ.

ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχε πάρει στόπερ εδώ και μήνες θα χαλούσε κανέναν μια τελευταία προσθήκη σαν αυτή του Παπαδόπουλου;

ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχει αποκτήσει ήδη το οκτάρι που ψάχνει μήνες, θα απαξιώναμε όλοι τόσο εύκολα τον Παπαδόπουλο;

ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον αριστερό εξτρέμ που ψάχνει από την... Ολλανδία, θα ασχολούμασταν με το αν ο Παπαδόπουλος είναι καλός ή όχι;

ΑΝ ο ΠΑΟΚ είχε καλύψει ήδη τα κενά στο ρόστερ του και δεν έψαχνε τις τελευταίες ώρες για την μεταγραφή στο.. 90+ θα πείραζε κάποιον αν στο ρόστερ ερχόταν και ο Παπαδόπουλος;

Νομίζω πως κανέναν δε θα χαλούσε. Απλά τώρα και επειδή αποκτήθηκε ο Παπαδόπουλος και δεν έχει αποκτηθεί ακόμη στόπερ, εξτρέμ, οκτάρι, την πληρώνει ο Έλληνας επιθετικός. Βαράμε δηλαδή το σαμάρι για να τα ακούσει ο γάιδαρος.

ΑΝ λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τρέξει έναν προγραμματισμό που δε θα ήταν σαν το πανηγύρι του Άη Μάμα (βοήθειά μας) δεν νομίζω ότι αυτή η μεταγραφή θα συγκέντρωνε τα πυρά της απαξίωσης... (Ανοίγω παρένθεση και ζητώ συγνώμη από τους υπευθύνους του πανηγυριού του Άη Μάμα γιατί τουλάχιστον εκεί υπάρχει οργάνωση...)

Πάμε τώρα και στην ουσία. Παλαιότερα ο ΠΑΟΚ είχε πάρει τον Αναστασάκο. Όχι για πρώτο βιολί. Ο Ηλίας όμως και γκολ σημαντικά πέτυχε και πρόσφερε περισσότερα από τα αναμενόμενα.

Διαβάστε ακόμη...