Νέα αρχή για τους Χανιώτες

Ο Πλατανιάς Χανίων είναι προφανώς σε μια νέα τροχιά, μετά την περυσινή περιπέτεια, κατά την οποία του χρειάστηκε το πλεονέκτημα στις ισοβαθμίες για να μείνουν στην κατηγορία.
Πηγή: paokfc.gr
Νέα αρχή για τους Χανιώτες

Ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε μεν με ήττα στο Περιστέρι με 1-0 από τον Ατρόμητο, η εμφάνιση και η εν γένει οργάνωσή του όμως δείχνουν έναν σύλλογο που έμαθε από τα παθήματά του και στην 3η συνεχόμενη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία θέλει να ξεφύγει νωρίς από τους μπελάδες.

Για το λόγο αυτό επαναπατρίστηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος, από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες προπονητές στα 41 του, ο οποίος φιλοδοξεί να επαναλάβει το πρότζεκτ που τον καθιέρωσε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Χανιώτες προχώρησαν ούτε λίγο ούτε πολύ σε 11 μεταγραφές, μεταξύ των οποίων και ενός παλιού "δικού" μας, του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου. Ξεχώρισε η άφιξη του Μπανανά, του Ουσμάν Κουλιμπαλί του Σέρβου χαφ του Ερυθρού Αστέρα Λούκα Μιλούνοβιτς και του τερματοφύλακα Κέβιν Ολίμπα. Φυσικά κράτησε τον ελληνικό κορμό του, με τους Γουνδουλάκη, Μενδρινό, Ναζλίδη, Δημήτρη, να αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας.

Στην ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον Ατρόμητο, ο Γιάννης Χριστόπουλος χρησιμοποίησε τους: Περιστερίδη, Αποστολόπουλο, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρη (81′ Τόρες), Νέπλιακ (71′ Ζουμπουλάκη), Μαχαμάτ, Μενδρινό, Γουνδουλάκη, Τσουράκη (71′ Μπεριάν), Ναζλίδη

Σε 4 ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά στην Superleague, ο ΠΑΟΚ έχει 3 νίκες και 1 ήττα, τον προηγούμενο Φεβρουάριο με 2-1. Αυτό θα είναι το πρώτο ματς για φέτος που θα δώσει ο Πλατανιάς στην έδρα του, στο γήπεδο Περιβολίων, χωρητικότητας 3.700 θεατών.

Διαβάστε ακόμη...