Νίκη και... ηρέμησε

"Να κερδίσουμε την Κυριακή τον Πλατανιά για να έρθει η ηρεμία στην ομάδα".
Πηγή: paokrevolution.net
Νίκη και... ηρέμησε

Αυτό είχε πει την Πέμπτη μετά την νίκη-πρόκριση επί της Ζίμπρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Με αυτόν τον στόχο αλλά και με απουσίες ο Δικέφαλος πέταξε χθες από την Θεσσαλονίκη για τα Χανιά όπου σήμερα στο γήπεδο των Περιβολίων αντιμετωπίζει την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου. Ο Δικέφαλος μετά την ισοπαλία απέναντι στην Καλλονή δε θέλει άλλη απώλεια βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και η νίκη φαντάζει μονόδρομος.

Με αυτή τη φιλοσοφία θα παραταχθεί σήμερα στις 19:15 στον αγωνιστικό χώρο και εκ των πραγμάτων με διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με εκείνη που έπαιξε απέναντι στην Ζίμπρου την Πέμπτη. Αυτή τη φορά οι δυο τουλάχιστον αλλαγές δε θα αφορούν το rotation αλλά θα γίνουν λόγω της απουσίας του τιμωρημένου Περέιρα και του τραυματία Κίτσιου. Και αν για την απουσία του Αργεντινού δράστης είναι ο... Κομίνης, για τον νεαρό οπισθοφύλακα αιτία είναι οι πόνοι στο ισχίο που δεν του επέτρεψαν χθες στην Τούμπα να προπονηθεί για αυτό και τελικώς αποκλείστηκε από τον Αναστασιάδη.

Σκόνδρας από τα δεξιά

Με δεδομένη την απουσία του Κίτσιου και τον τραυματισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ο Αναστασιάδης θα δώσει στον Σκόνδρα την ευκαιρία να αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Έτσι στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Βιτόρ με τον Τζαβέλλα, δίδυμο δηλαδή που το είδαμε και στο ματ με την Καλλονή ενώ ο Ρατς θα είναι στα αριστερά. Στο κέντρο ο Κάτσε θα είναι δίπλα από τον Μαντούρο με τον Τζιόλη πισω από τον Αθανασιάδη. Ο Μακ θα είναι στα δεξιά και μένει να φανεί αν ο Σαλπιγγίδης θα παίξει στα αριστερά ή τη θέση του θα πάρει ο Μάρτενς που όμως αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή συνεχίζει να πονά στον θώρακα.

Η αποστολή

Εκτός από τους Περέιρα και Γκολάσα ο Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Ιτάνζ αλλά και τους Πολύζο, Παναγιωτούδη. Ο Κατσικάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις όπως και ο Σαββίδης και είναι στην αποστολή την οποία αποτελούν οι : Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Μακ, Μάρτενς, Πόζογλου, Σαββίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης.

Με 4-3-3 ο Χριστόπουλος

Ο Πλατανιάς που ηττήθηκε στην πρεμιέρα στο Περιστέρι ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία του με τον Χριστόπουλο να σκέφτεται να παρατάξει σε ένα σύστημα 3-4-3 την ομάδα του σήμερα το απόγευμα. Ο Περιστερίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από αριστερά προς δεξιά θα είναι οι Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μπανανά και στο κέντρο οι Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Αποστολόπουλος. Στη επίθεση δίπλα στον Γουνδουλάκη θα είναι οι Ναζλίδης, Τσουράκης

Διαβάστε ακόμη...