Μπαρόνι, Μακούν και Καραγκούνης για ΠΑΟΚ

Η απόφαση ενίσχυσης του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια συνάντησης του Ιβάν Σαββίδη με στελέχη του «Δικεφάλου» τις προηγούμενες ημέρες.
Πηγή: sentragoal.gr
Μπαρόνι, Μακούν και Καραγκούνης για ΠΑΟΚ

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Κριστιάν Μπαρόνι, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ, δεν είναι η μοναδική που απασχολεί το τελευταίο 48ωρο τον ΠΑΟΚ.

Η ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιτελικού χαφ κι ενδεχομένως κι ενός αριστερού εξτρέμ περιλαμβανόταν μεταξύ άλλων στην ατζέντα των συζητήσεων που είχε η τεχνική ηγεσία με εκπροσώπους της διοίκησης. Ο ΠΑΟΚ θα δυναμώσει κι αυτό είναι κάτι που θα ειπωθεί κι από επίσημα χείλη προσεχώς και πιο συγκεκριμένα από τον νέο πρόεδρο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη, στη συνέντευξη Τύπου που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη.

Σε ό,τι αφορά τον Κριστιάνο Μπαρόνι, ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει (όχι τον μάνατζέρ του αλλά έναν τρίτο ενδιάμεσο) σχετικά με το ποσό που μπορεί να του προσφέρει, το οποίο αποδείχθηκε πως απέχει από τις απαιτήσεις του, που φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι διαπραγματεύσεις μέχρι χθες βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ας μην ξεχνάμε πως το όνομα του 31χρονου Βραζιλιάνου (με 132 συνολικά συμμετοχές στη Φενέρ, 18 γκολ και 16 ασίστ) παραμένει ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του αρκετά δύσκολη για τον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επίσης προτάθηκε ο Καμερουνέζος Ζαν Μακούν (γνωστός από το πέρασμά του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12) και η περίπτωσή του εξετάζεται, ενώ στη μεταγραφική λίστα του Αναστασιάδη εξακολουθεί να υπάρχει ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Να μην έχουμε αστραπές και βροντές»

Λίγα μόλις λεπτά με την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ζίμπρου, ο Αναστασιάδης αναφέρθηκε στη σημασία του σημερινού αγώνα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι για να έχει ηρεμία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι άσχημο και θα αρχίσουν πάλι οι αστραπές και οι βροντές...». Για τη σημασία του αγώνα με τον Πλατανιά μίλησε και χθες στη συνδρομητική τηλεόραση: «Αν θέλουμε να κάνουμε αυτά που σκεφτόμαστε όλοι εδώ στην ομάδα, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ πειθαρχημένοι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο το οποίο θα μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια». Για τον Πλατανιά είπε: «Εχουν πάντα μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών, τώρα έχουν κι έναν πολύ καλό προπονητή. Τους είδαμε στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν με τον Ατρόμητο, ήταν πάρα πολύ καλοί».

Διαβάστε ακόμη...