«Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης»

Δεν ξεχνά τα χρόνια που έζησε στην Θεσσαλονίκη φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο.
Πηγή: coppa.gr
«Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης»

Τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ινδίας. Ο Τσιρίλο με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κλήρωση του Γιουρόπα Λίγκ, που φέρνει στον δρόμο του ΠΑΟΚ την Φιορεντίνα.

Ο Τσιρίλο δήλωσε πιο συγκεκριμένα:

«Πληροφορήθηκα για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, εκτός των άλλων ομάδων και την Φιορεντίνα. Σίγουρα στην ιταλική ομάδα, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά τα τρία τελευταία χρόνια. Χωρίς υπερβολή, την περσινή σεζόν, η Φιορεντίνα έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και προσέφερε πολύ όμορφο θέαμα στους φιλάθλους της. Έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, σε σύγκριση με αρκετές ομάδες. Ναι μεν στα «χαρτιά» μπορεί να είναι το φαβορί, όμως στον αγωνιστικό χώρο θα κριθούν τα πάντα. Και ο ΠΑΟΚ έχει μία αξιόλογη ομάδα που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα».

Στην ερώτηση εάν παρακολούθησε τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Ζίμπρου, ο Τσιρίλο απάντησε:

«Είδα στιγμιότυπα του αγώνα και τα τέσσερα γκολ ήταν πραγματικά φανταστικά. Είναι πολύ σημαντικό πως ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπεί τη Θεσσαλονίκη, μια ολόκληρη πόλη, θα κάνει τη δική του προσπάθεια στους ομίλους. Μόλις έμαθα την κλήρωση και το γεγονός ότι θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα, δεν σας κρύβω, πως μου ήρθε στο μυαλό η αναμέτρηση στο Ούντινε. Εκεί, όπου βρέθηκαν 6000 ΠΑΟΚτσήδες και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Είμαι βέβαιος, πως πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στην ιστορική έδρα της Φιορεντίνα, στο Αρτέμιο Φράνκι και θα δημιουργήσουν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα γεμίσει ΠΑΟΚτσήδες το Αρτέμιο Φράνκι. Όσο για τους οπαδούς της Φιορεντίνα, είναι κοντά στην ομάδα τους και ενισχύουν την προσπάθεια των παικτών».

Διαβάστε ακόμη...