"Γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το Europa League"

Ψηλά βάζει τον πήχη ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Σάντρο Μενκούτσι, ο οποίος από τον όμιλο του Europa League, ξεχωρίζει τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
"Γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το Europa League"

Ο γενικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Σάντρο Μενκούτσι, εξήγησε γιατί στόχος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Europa League.

"Η Φιορεντίνα διαθέτει μια ανταγωνιστική ομάδα για να περάσει απ' αυτό τον γύρο και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Στα χαρτιά η κλήρωση φαίνεται προσιτή, αλλά, όπως πάντα, θα φανεί στο γήπεδο εάν η διαδρομή θα είναι εύκολη ή όχι. Η ομάδα θα δείξει την ίδια προσοχή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League.

Φέτος, εξάλλου, υπάρχει επιπλέον κίνητρο, αφού κερδίζοντας την διοργάνωση, αποκτάς δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, αλλά, σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν σνομπάραμε το Europa League.

Η πιο τρομερή ομάδα του ομίλου είναι σίγουρα ο ΠΑΟΚ της οποίας πρόεδρος είναι ο Ζήσης Βρύζας, παλιός γνώριμος στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ευτυχώς αποφύγαμε συλλόγους όπως η Βόλφσμπουργκ και Έβερτον", τόνισε συγκεκριμένα ο Μενκούτσι.

Διαβάστε ακόμη...