To παρασκήνιο με "Παπ" και το "οχτάρι"

Ποιες είναι οι απολαβές του Δημήτρη Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ και ποιο το σκεπτικό της απόκτησής του. Ο Καραγκούνης και οι άλλοι υποψήφιοι για την θέση του μέσου
Πηγή: sport24.gr
To παρασκήνιο με "Παπ" και το "οχτάρι"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμφώνησε άμεσα με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολάβες του θα φτάσουν τις 140.000 ευρώ συν κάποια μπόνους για την επίτευξη των στόχων του "Δικεφάλου" (π.χ. κατάκτηση του Κυπέλλου και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Η λογική της απόκτησής του έχει να κάνει με το ότι είναι πολύ ικανός στο σκοράρισμα ενώ μπορεί να παίξει τόσο ως φουνταριστός όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Ακόμη έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο ανασταλτικό πλάνο της ομάδας και στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν... φράζει τον δρόμο στον Ευθύμη Κουλούρη.

Τονίζουν πως λόγω εμπειρίας μπορεί να αποδίδει άμεσα ως αλλαγή και ότι με αυτόν "γεμίζει" η επιθετική γραμμή των "ασπρόμαυρων" αφού ακόμη υπάρχει ο Στέφανος Αθανασιάδης αλλά και ο φέρελπις Κουλούρης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για "οχτάρι". Μια περίπτωση είναι ο Κριστιάν Μπαρόνι για τον οποίο γράψαμε το βράδυ της Παρασκευής. Στο μυαλό και μια άλλη περίπτωση παίκτη, ενός Ιταλού που όμως έχει "αλμυρό" κασέ ενώ ως εναλλακτική λύση υπάρχει πάντα το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη ο οποίος αρέσει στον Άγγελο Αναστασιάδη και αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο, πιθανόν αυτός τελικά να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την αναζήτηση ενός στόπερ. Γιατί; Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ικανοποιημένος από την προσαρμογή των Σκόνδρα και Τζαβέλλα στην άμυνα, υπάρχει ο Βίτορ με τον Κατσικά ενώ ο Έλληνας τεχνικός ποντάρει και στον νεαρό, Ποζατζίδη. Επίσης υπάρχει και ο νεαρός, Κιόσε που παραμένει στο ρόστερ του "Δικεφάλου" και δεν έχει δοθεί δανεικός ακόμη.

Διαβάστε ακόμη...