«Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ τα φαβορί»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε η ρεπόρτερ της Φιορεντίνα στην corriere dello sport, Φραντζέσκα Μπατινέλι.
Πηγή: arenafm.gr
«Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ τα φαβορί»

Ανέφερε τις πρώτες αντιδράσεις στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα και τόνισε πως οι «Βιόλα» θα είναι ισχυρότεροι από την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε Φραντζέσκα Μπατινέλι:

Για τις πρώτες αντιδράσεις από την κλήρωση:
«Ακόμα δεν έχουμε κάποιες αντιδράσεις, είναι πολύ νωρίς. Περιμένουμε την συνέντευξη Tύπου που θα δώσει ο προπονητής της ομάδας, Βισέντζο Μοντέλα στις 17:30 όπου θα μιλήσει και για το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Ρόμα αύριο».

Για το πώς είδαν την κλήρωση στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα:
«Δεν θα είναι καθόλου εύκολος όμιλος για την Φιορεντίνα. Το πιο ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι θα είναι με την Ντιναμό Μίνσκ γιατί θα γίνει τον Δεκέμβριο και οι καιρικές συνθήκες θα είναι πάρα πολύ δύσκολες. Η Γκινγκαμπ θεωρούμε πως είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση».

Για το αν η Φιορεντίνα είναι καλύτερη από πέρυσι:
« Η Φιορεντίνα και ο Μοντέλα βασίζονται πάρα πολύ σε τρεις παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές πέρυσι, τον Μάριο Γκόμεζ που ήταν καιρό τραυματίας και έπαιξε ελάχιστα, τον Τζουσέπε Ρόσι που δεν θα παίξει με την Ρόμα αλλά θα επανέλθει σταδιακά και τον Κουαδράδο που τον ήθελαν η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά προτίμησε να μείνει στην Φιορεντίνα».

Για τα εισιτήρια της Φιορεντίνα:
«Η ομάδα έχει 23.0000 διαρκείας για το Καμπιομάτο συν τα μεμονωμένα εισιτήρια. Οι κάτοικοι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα αλλά σε αυτή την φάση των ομίλων δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανταπόκριση και έρχονται 15.000 – 16.000 θεατές. Είναι και οι οικονομικές συνθήκες εδώ στην Ιταλία αρκετά άσχημες. Βέβαια, θα έρθουν Ιταλοί για να στηρίξουν την ομάδα και στο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε ακόμη...