Από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό

Ο Αιγινιακός βρήκε τον διάδοχο του Κώστα Νικολαίδη, που αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας της Πιερίας, και τον ανακοίνωσε σήμερα.
Πηγή: thessports.gr
Από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό

Νέος προπονητής της ομάδας του Αιγινίου είναι ο Αλέκος Θεοδωρίδης, μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ.

Τι προεκτάσεις θα έχει αυτή η συνεργασία, θα φανεί στο προσεχές διάστημα, όπως έγραψε πάντως το Τhessports, ουσιαστικά αυτή η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό θα ξεκινήσει σιγά – σιγά και άτυπα, με στόχο να επισημοποιηθεί την επόμενη σεζόν.

Ενδεχομένως να μετακομίσει στο Αιγίνιο και ο Γιώργος Γεωργιάδης ως τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού, μια και είναι επιστήθιοι φίλοι με τον Αλέκο Θεοδωρίδη και μάλιστα εθεάθησαν μαζί στις συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού (Νιώπας).

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού για τον νέο προπονητή του :

Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την πρόσκληψη του Αλέκου Θεοδωρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2014-2015. Ο γνωστός κόουτς μέχρι πρότινος βρίσκονταν στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην Κ17 με πολλές επιτυχίες στο δυναμικό του. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη...