«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ; Υπέροχα!»

Ο Ουντότζι επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και χάρηκε για την κλήρωση. «Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ; Σοβαρά; Τέλειο. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντι του.
Πηγή: paokrevolution.net
«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ; Υπέροχα!»

Είναι μεγάλο σωματείο και σε υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι που θα παίξω ξανά απέναντι σε αυτή την ομάδα. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα σε κάθε ματς»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ντιναμό Μινσκ φιλοξενούνται επίσης οι δηλώσεις τόσο του προπονητή όσο και άλλων παικτών της ομάδας για την κλήρωση. Αρχικά ο Uladzimir Zhuravel, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε: «Είναι η πρώτη μας εμπειρία από την φάση των ομίλων. Παίζουμε απέναντι σε γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες αυτούς. Σεβόμαστε και τους τρεις αντιπάλους μας και θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες»

Από την πλευρά του ο IharStasevich σημείωσε: «Είναι σημαντικό ότι είμαστε εδώ στη φάση των ομίλων. Απέναντι μας έχουμε καλές ομάδες και θα έχουν ενδιαφέρον όλοι οι αγώνες. Εγώ έχω αγωνιστεί και άλλη φορά στη φάση των ομίλων και δεν νομίζω ότι είμαστε η πιο αδύνατη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε σε αυτούς τους αγώνες να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Δηλώσεις και από τον Igor Voronkov: «Χαιρόμαστε γιατί θα παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ιταλική ομάδα όπως είναι η Σαμπντόρια. Μου αρέσει το ιταλικό ποδόσφαιρο και χαίρομαι που θα παίξουμε με την Φιορεντίνα. Αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι μια γνωστή ομάδα. Για εμάς είναι σημαντικό που δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο μας να βλέπει ευρωπαϊκά παιχνίδια μέχρι το χειμώνα και μακάρι να μας βρει το Europa και την άνοιξη! Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο Ουντότζι επιστρέφει στην Ελλάδα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και χάρηκε για την κλήρωση. «Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ; Σοβαρά; Τέλειο. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντι του. Είναι μεγάλο σωματείο και σε υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι που θα παίξω ξανά απέναντι σε αυτή την ομάδα. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα σε κάθε ματς»

Διαβάστε ακόμη...