Μην υποτιμήσεις την Ντιναμό Μινσκ!

Ταξίδι στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας για τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Ντιναμό Μινσκ για τους ομίλους του Europa League.
Πηγή: paokweb.gr
Μην υποτιμήσεις την Ντιναμό Μινσκ!

Σε εκπληκτική φόρμα βρίσκεται η Ντιναμό Μινσκ, καθώς προελαύνει σε Κύπελλο και λευκορωσικό πρωτάθλημα, εκεί που ακολουθεί... κατά πόδας την πρωτοπόρο Μπάτε Μπορίσοφ στο -2.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μετράει μόλις μία ήττα στα 16 τελευταία επίσημα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (12-3-1).

Στο περσινό πρωτάθλημα κατέκτησε μετά τα πλέι οφ την 3η θέση, ενώ στο περσινό Γιουρόπα Λιγκ αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από την Τραμπζονσπόρ με μία ήττα (0-1 εντός) και μία ισοπαλία (0-0 εκτός).

Πως βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ!

Η φινλανδική Μιλικόσκι αποτέλεσε το πρώτο «θύμα» των Λευκορώσων (3-0 εντός, 0-0 εκτός), ενώ στον 3ο γύρο ήταν η σειρά της ρουμανικής Κλουζ να γνωρίσει τη δύναμη της Ντιναμό (1-0 εντός, 0-2 εκτός). Τελευταία ομάδα που βγήκε νοκ άουτ ήταν η πορτογαλική Νασιονάλ Μαδέϊρα (2-0, 3-2)

Κάπου σε ξέρω...

Ο προπονητής της ομάδας είναι ο 43χρονος Λευκορώσος, Βλάντιμιρ Ζουράβελ, ο οποίος πέρσι ανήκε στην Σαχτόρ Σόλιγκορσκ.

Το... πολυβόλο της ομάδας είναι ο γνώριμος από τη θητεία του σε Ατρόμητο, Αρη, Αστέρα, Ουντότζι που είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος με 7 γκολ.

Τίτλοι: 7 Πρωταθλήματα Λευκορωσίας, 3 Κύπελλα Λευκορωσίας, 1 Πρωτάθλημα Σοβιετικής Ένωσης

Γήπεδο: Τράκτορ Στέιντιουμ

Xωρητικότητα: 16.500

Διαβάστε ακόμη...