Αυτές θέλει κι αυτές δε θέλει ο ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ περιμένει γύρω στις 14:30 να μάθει τους τρεις αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: thessports.gr
Αυτές θέλει κι αυτές δε θέλει ο ΠΑΟΚ…

Τα γκρουπ δυναμικότητας είναι γνωστά από το βράδυ της Πέμπτης, ο «Δικέφαλος» είναι όπως και ο Παναθηναϊκός, στο 2ο γκρουπ και θα πάρει μαζί του στον έναν από τους 12 ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε να δούμε με μια γρήγορη ματιά ποιες ομάδες δεν θέλει να βγάλει η κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ και να τις φέρει στο δρόμο του ΠΑΟΚ.

Οι πρώτες πέντε ομάδες του 1ου γκρουπ (Σεβίλη, Ιντερ, Τότεναμ, Αϊντχόφεν, Νάπολι) ασφαλώς και δεν θα είναι ότι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, που θα πανηγυρίζει αν «πάρει» την Κοπεγχάγη από τη Δανία ή την Μέταλιστ Χάρκιβ, όπου θα έχει να φοβάται μόνο το ταξίδι στην Ουκρανία, λόγω της έκρυθμης κατάστασης.

Η Σάλτσμπουργκ πετάει φωτιές μεσοεπιθετικά, αλλά φημίζεται για την αναποτελεσματικότητά της όταν έρθουν τα... δύσκολα.

Από το 2ο γκρουπ θα είχε ενδιαφέρον μια κλήρωση με την Βόλφσμπουργκ του Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά ο Δικέφαλος δεν θα κληρωθεί με καμία από τις υπόλοιπες 11 ομάδες του γκρουπ, όπως και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Από το 3ο γκρουπ μακριά από την... Εβερτον του Σάμουελ Ετό, η Φέγενορντ δεν μπορεί να τρομάξει τον ΠΑΟΚ, όπως και οι δύο ελβετικές ομάδες, η Ζυρίχη και η Γιουνγκ Μπόις.

Στο 4ο γκρουπ οι πιο ισχυρές ομάδες είναι οι δύο ρωσικές, η Ντινάμο Μόσχας και η Κράσνονταρ του Σέκου Ολίσε, ενώ ιντριγκάρει η περίπτωση της Καραμπάχ λόγω του ταξιδιού στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Απόλλων Λεμεσού μόνο καλή κλήρωση δεν μπορεί να θεωρεί γιατί η ομάδα των Ρομπέρ και Παπουλή «έδειξε τα δόντια» της με την τεσσάρα μέσα στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ.

Τέλος η ρουμανική Αστρα που επίσης βρίσκεται στο 4ο γκρουπ, είναι η ομάδα του Βασίλη Πλιάτσικα που «πέταξε» έξω τη Λυών (την ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στη λίστα του Γιουρόπα Λιγκ) παρά την ήττα της με 1-0 στη ρεβάνς. Η νίκη – έκπληξη με 2-1 στο «Ζερλάν» ήταν αρκετοί για τους Ρουμάνους.

Διαβάστε ακόμη...