«Έρχομαι Θεσσαλονίκη»

Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνούς επιθετικού ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Έρχομαι Θεσσαλονίκη»

Ηταν δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου. Εμενε να φανεί σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί ο Δικέφαλος και όπως «αποκαλύπτεται» η μία θα είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο παίκτης, λοιπόν, που όπως όλα δείχνουν θα πλαισιώσει τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Ευθύμη Κουλούρη στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ την φετινή περίοδο θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Από χθες το μεσημέρι η φημολογία ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ εντάθηκε και το βράδυ η «Μ» επικοινώνησε μαζί του για να διαπιστώσει σε ποιο σημείο βρίσκεται το ζήτημα.

«Αύριο (σ.σ. Σήμερα) έρχομαι Θεσσαλονίκη. Ακόμη όλα είναι ανοιχτά, θα μιλήσουμε και θα δούμε» είπε ο διεθνής επιθετικός, φανρώνοντας ότι το θέμα της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο, αλλά χρειάζεται ακόμη να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα θέσει επί τάπητος στην αναλυτική κουβέντα που θα γίνει σήμερα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το ζήτημα της διάρκειας του συμβολαίου του και, φυσικά, των οικονομικών απολαβών του και θα δείξει μέσα στην ημέρα εάν επέλθει το οριστικό deal.

Θυμίζουμε, ότι ο Ελληνας επιθετικός μέσα στο καλοκαίρι ψάχτηκε για πρόταση στο εξωτερικό, χωρίς να βρει αυτή που ήθελε, ενώ δέχτηκε και κρούση από την Βέροια.

Διαβάστε ακόμη...