Για τον Ερασιτέχνη...

Η προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΣ ΠΑΟΚ συνεχίζεται, αυτή την ώρα, έξω από τη μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ζίμπρου.
Πηγή: paok24.com
Για τον Ερασιτέχνη...

Αθλητές του τμήματος χάντμπολ βρίσκονται από τις 17:00 έξω από τη μπουτίκ και προωθούν το ενιαίο εισιτήριο διαρκείας, που ισχύει για όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και κοστίζει 30 ευρώ με δώρο ένα t-shirt.

Κάθε κάρτα εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο στους εντός έδρας αγώνες για χάντμπολ, βόλεϊ, πόλο, γυναικείο χάντμπολ, γυναικείο μπάσκετ και γυναικείο ποδόσφαιρο. Τα έσοδα από τα διαρκείας καταλήγουν σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα σεζόν.

Πέρα από αυτή την κίνηση, τα υπόλοιπα σημεία πώλησης είναι τα εξής:
· * Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας
· * Μπουτίκ ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο PAOKSportsArena(από το πρωί της Παρασκευής 22 Αυγούστου)
· * Κατάστημα – Ίωνος Δραγούμη 50 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
· * Κατάστημα – Βαλαωρίτου 33 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
· * Καφέ «Μαύρος Γάτος» στη Νεάπολη, Βουλγαροκτόνου 1
· * Καφέ «Σταυροδρόμι» στις Συκιές. Επταπυργίου 96
· * Εγκαταστάσεις ακαδημίας ποδοσφαίρου «Λέοντες», Ευκαρπία, τηλ.:2310-663556.

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ από όλες τις άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και για το εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της κάρτας φιλάθλου και του t-shirt μέσω υπηρεσίας κούριερ. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορούν να καταθέτουν τα χρήματα οι φίλαθλοι, δίνονται τηλεφωνικά από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ στο 2310 988-000.

Διαβάστε ακόμη...