Σε επαφές με Μπολάνιος!

Μάχη με τον χρόνο δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς που έχει ήδη ξεκινήσει! Στο προσκήνιο βρίσκεται ο Κριστιάν Μπολάνος που πρόσφατα συμμετείχε στο Μουντιάλ με την Κόστα Ρίκα.
Πηγή: paokweb.gr
Σε επαφές με Μπολάνιος!

Ο 30χρόνος διεθνής μέσοεπιθετικός της Κόστα Ρίκα, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOKweb. Ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια του να ενισχυθεί έστω και την τελευταία στιγμή, μελετά και προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία παλαιότερα, ωστόσο δεν είχε δοθεί η απαραίτητη σημασία.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και αυτή του Κριστιάν Μπολάνιος, αφού στις αρχές Ιουλίου ο ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Πλέον οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστική την περίπτωση του, λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η επιτυχημένη πορεία της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ ανέβασε τις μετοχές του Μπολάνιος, που ανήκε μέχρι πέρσι στην Κοπεγχάγη και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Παράλληλα μελετούνται και άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και τις επόμενες ώρες να έχουμε σημαντικές εξελίξεις, αν όχι ανακοινώσεις, στο μεταγραφικό μέτωπο!

Διαβάστε ακόμη...