Την Πέμπτη προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ!

Ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ζίμπρου στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paokweb.gr
Την Πέμπτη προστατεύουμε τον ΠΑΟΚ!

Το βράδυ της Πέμπτης ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αποκορύφωμα τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ (24/8) έξω από το γήπεδο με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, προκειμένου όλοι μαζί να "κλειδώσουν" την πρόκριση και να αγωνιστούν και φέτος στους ομίλους του Εuropa League. Ωστόσο, το έργο του ΠΑΟΚ μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι Μολδαβοί "κουβαλούν" το 1-0 του πρώτου αγώνα και βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Σε περίπτωση που η αναμέτρηση... στραβώσει για τους "ασπρόμαυρους", οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την αντίδραση των οπαδών. Μόνο που αυτήν την φορά τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά καθώς ο Δικέφαλος είναι υπότροπος στην Ευρώπη και σε κάθε ματς που παίζει μέχρι το 2015 θα είναι υπό αυστηρή επιτήρηση.

Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν, πως η παραμικρή αφορμή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για την ομάδα του ΠΑΟΚ (αποκλεισμός από την Ευρώπη, οικονομικές και αγωνιστικές επιπτώσεις κλπ). Πράγμα που δεν περνάει καν από το μυαλό της οικογένειας του Δικεφάλου...

Αυτά ως μια δεύτερη σκέψη, καθώς η πρώτη έχει φόντο την πρόκριση!

Διαβάστε ακόμη...