Έχει ξανακάνει ανατροπή!

Ο ΠΑΟΚ έχει ανατρέψει εις βάρος του αποτέλεσμα σε νοκ-άουτ φάση πριν από 12 χρόνια με αντίπαλο την Λεϊσόες και προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη (videos).
Πηγή: sport24.gr
Έχει ξανακάνει ανατροπή!

Πριν από 12 χρόνια ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε για το, τότε Κύπελλο UEFA, την Λεϊσόες. Προπονητής του ήταν και τότε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία, που έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2002 έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Η Λεϊσόες είχε προηγηθεί από νωρίς, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κουκιέλκα, αλλά τελικά δέχθηκε ακόμη ένα γκολ, το οποίο έδινε στους Πορτογάλους τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Όλα αυτά μέχρι... τον περίβολο της Τούμπας. Από εκεί έχασαν στη ρεβάνς οι Πορτογάλοι. Ήταν 2 Οκτωβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ συνέτριβε την Λεϊσόες με 4-1 μέσα στην Τούμπα και έπαιρνε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αναστασιάδης και οι παίκτες του δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους Πορτογάλους. Τα γκολ των Σαλπιγγίδη, Οκκά (2) και Κουτσόπουλου έδωσαν στον ΠΑΟΚ την πανηγυρική πρόκριση, παρά τη μείωση του σκορ από τον Πεδράς οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...