Χαλαρή προπόνηση και πιθανή ενδεκάδα

Θα φορτώσει το κέντρο ο Κουμπάρεφ και είναι λογικό αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η άμυνα και όχι το να δημιουργήσει ευκαιρίες. Με 4-5-1 η διάταξη της ομάδας.
Πηγή: paokrevolution.net
Χαλαρή προπόνηση και πιθανή ενδεκάδα

Ο Ρουσού θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιαρντάν στα δεξιά της άμυνας, οι Πάβλιουτσεκ και Μπουργκίου στο κέντρο της και ο Ερχάν στα αριστερά.

Στο κέντρο οι Βρεμέα, Κλίμοβιτς, Ντέντοφ, Βισνιακόφς και Τσέπτινε και στην κορυφή προωθημένος ο Αλεξέεφ. Η χθεσινή προπόνηση δεν κράτησε πολύ ώρα και ουσιαστικά επρόκειτο για ένα χαλάρωμα με τον Κουμπάρεφ να προπονεί είκοσι συνολικά ποδοσφαιριστές.

Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, αυτή τη φορά απουσιάζει από την αποστολή ο Πασένκο ενώ είναι στην Θεσσαλονίκη ο Ντέντοφ που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες της Ζίμπρου έκαναν την βόλτα τους στον αγωνιστικό χώρο και έβλεπαν τις κερκίδες. Ο προπονητής τους, όπως αποκάλυψε και στην συνέντευξη Τύπου, έχει φροντίσει να τους δείξει σε videos στιγμές από την καυτή Τούμπα και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Διαβάστε ακόμη...