Πριμ 200.000 ευρώ στους παίκτες της Ζίμπρου!

Πριμ 200.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες της Ζίμπρου αν αποκλείσουν αύριο (28/8) τον ΠΑΟΚ από την συνέχεια του Europa League.
Πηγή: paokweb.gr
Πριμ 200.000 ευρώ στους παίκτες της Ζίμπρου!

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Ζίμπρου μιλώντας σε μέσο της χώρας του, σε περίπτωση που οι παίκτες του φύγουν από το γήπεδο της Τούμπας με το εισιτήριο της επόμενης φάσης, τότε θα υπάρξουν και οι ανάλογες οικονομικές απολαβές.

Σύμφωνα με τον Όλεγκ Κουμπάρεφ, οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν πως από το ποσό που θα μπει στα ταμεία του συλλόγου από την ΟΥΕΦΑ (τουλάχιστον 1.300.000 ευρώ) το 15% με 20% ή διαφορετικά ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ μπορεί να μοιραστεί στους παίκτες ως ανταμοιβή της υπερπροσπάθειας που θα καταβάλλουν.

"Σε περίπτωση που περάσουμε, μέρος των χρημάτων θα πάει στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσα θα πάρει ο κάθε παίκτης, αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τον σύλλογο. Ας πούμε, 15-20% περίπου"

Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί από τους Μολδαβούς ως ιστορικό με τους παίκτες να απολαμβάνουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι, έχοντας πλέον έξτρα κίνητρα.

Διαβάστε ακόμη...