Το συγκινητικό μήνυμα της Μελ Πέιν για τον ΠΑΟΚ

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα της Μέλανι, της συντρόφου του Μαρκ Πέιν, για την αποχώρηση του ζεύγους από την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: basketplus.gr
Το συγκινητικό μήνυμα της Μελ Πέιν για τον ΠΑΟΚ

Σημειώνει ότι κάπου στο διαδίκτυο βρήκε ένα κολιέ στο σχήμα της Ιταλίας και θέλησε να δημιουργήσει ένα νέο με αυτό της Θεσσαλονίκης.

"Με την δημιουργία αυτού του κολιέ δεν φοράς στο λαιμό σου μόνο την χώρα στην οποία θέλεις να πας, αλλά προσθέτεις στην καρδιά σου και την αγαπημένη σου πόλη. Για αυτό και δημιούργησε ένα Ελληνικό κολιέ με την Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν ήταν ο επόμενος προορισμός μας. Άφησα ένα μέρος της καρδιάς μου στην Θεσσαλονίκη, για να μην αναφέρω και τους φοβερούς μας φίλους.

Και καθώς είμαι ενθουσιασμένη που ακολουθώ τον Μαρκ στην Γαλλία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης και την δική μας ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, που έκανε την διαμονή μας στην πόλη και στην ομάδα τόσο θααυμάσια και αξέχαστη... Θα ήμαστε για πάντα ευγνώμωνες για την καλοσύνη σας και για το καλωσόρισμα που μας κάνατε στις δικές σας ζωές. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά μια μέρα. Μέχρι τότε Mel...".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...