«Τους μίλησα για την καυτή Τούμπα»

- Ο Όλεγκ Κουμπάρεφ δήλωσε πως θα προσπαθήσει να σκοράρει η Ζίμπρου, επέμεινε ωστόσο πως το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
«Τους μίλησα για την καυτή Τούμπα»

- Επίσης αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας και τόνισε πως έχει μιλήσει στους παίκτες του, για το τι θα συναντήσουν.
Αν το 1-0 θεωρείται σκορ ασφαλείας: "Όχι. Υπολογίζοντας τη δύναμη του ΠΑΟΚ και τις συνθήκες. Παρόλο που κερδίσαμε 1-0 είμαστε σε μειονεκτική θέση"

Αν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα: " Θα δούμε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, να δεχθούμε και την πίεση στην αρχή του αγώνα θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε''

Αν υπάρχει κάτι που τον προβληματίζει: "Η Ζίμπρου δεν έχει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία και τέτοια ματς έχουν αρκετή πίεση. Ίσως να φέρουν εκπλήξεις. Για το παιχνίδι έχουμε ένα σχέδιο, αλλά για να το εφαρμόσουμε θα εξαρτηθεί και από τον αντίπαλο".

Για το ότι το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ματς της δεκαετίας για την Ζίμπρου και εθνική υπόθεση για την Μολδαβία: "Σας λέω ξανά, παίζουμε σπάνια τλέτοια παιχνίδια και δεν μπορώ να προβλέψω αν θα λυγίσει κάποιος παίκτης"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για ένα ματς χωρίς αύριο, πως το αντιμετωπίζετε: "Έχουμε πάρει κάποια εμπειρία τους τελευταίους μήνες από παιχνίδια χωρίς αύριο. Ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου και το προκριματικό για το Γιουρόπα Λιγκ τα παιδιά άντεξαν και βγήκαν κερδισμένοι"

Για τα πλάνα που έχει κάνει: "Η Ζίμπρου δεν θα διαφέρει πολύ απο την ομάδα που έπαιξε μία εβδομάδα πριν και κάποιες τακτικές αλλαγές θα εξαρτηθούν και από τον αντίπαλο".

Αν υπάρχουν προβλήματα της τελευατίας στιγμής: "Όλοι οι παίκτες που χρειαζόμαστε είναι μαζί μας"

Για το αν τον προβληματίζει κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ: "Υποθέτω ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα νέο κεντρικό δίδυμο, ειδικά ο Βίτορ είναι ικανός στις στημένες φάσεις. Υπάρχει και ο Σαλπιγγίδης και άλλοι παίκτες αλλά δεν θέλω να πω ονόματα"

Για το ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει: "Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες"

* Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνέντευξη Τύπου του Όλεγκ Κουμπάρεφ, βρέθηκε μόνο ένας δημοσιογράφος από την Μολδαβία.

Διαβάστε ακόμη...