Ο Αλέκος Θεοδωρίδης στον Αιγινιακό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pieriasport, ο τεχνικός των ακαδημιών του ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Νιώπα και ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Κώστα Νικολαΐδη στον πάγκο της ομάδας της Πιερίας.
Πηγή: pieriasport.blogspot.gr
Ο Αλέκος Θεοδωρίδης στον Αιγινιακό

Ο Αλέκος Θεοδωρίδης δούλεψε στην Κ17 του δικεφάλου του Βορρά τη χρονιά που πέρασε και παρέμεινε σε αυτήν για να συνεχίσει την φετινή, με τα σχέδια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όμως να ανατρέπουν αυτή την εξέλιξη αφού ο θεσσαλονικιός προπονητής θα συνεχίσει στον Αιγινιακό και την Football league.

Το ραντεβού Νιώπα-Γεωργιάδη και Θεοδωρίδη στο Αιγίνιο πυροδότησε πολλά και ποικίλα σχόλια τα οποία άλλα αληθεύουν και κάποια άλλα κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Η ΠΑΕ του Αιγινίου δε μπαίνει στη διαδικασία επαλήθευσης ή διάψευσης όλων αυτών των σεναρίων που κατά καιρούς εμφανίζονται σε στήλες εφημερίδων, σάιτ κλπ αλλά με κινήσεις όπως αυτήν της πρόσληψης ενός ανθρώπου που ανήκει στο τεχνικό τιμ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, δείχνει καθαρά πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και σύντομα θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα είναι αυτό που απασχολεί την τρέχουσα εβδομάδα το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πιερίας. Στον πάγκο θα καθήσει ο Γιώργος Ματζουράκης (προπονητής της ομάδας Νέων του Αιγινιακού).

Τέλος εντός της εβδομάδας θα φανεί αν αποκτηθεί ο Πόι ή άλλος που υπάρχει στη λίστα, ενώ προς το Αιγίνιο καταλήγουν οι Δημήτρης Πόποβιτς και Κώστας Παναγιωτούδης με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...