Ο Βενγκέρ, το ρεκόρ και ο ΠΑΟΚ!

Ο Βενγκέρ και οι ρεπόρτερ της Αρσεναλ θυμήθηκαν τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό των «κανονιέρηδων» από τον «Δικέφαλο» τον Σεπτέμβριο του 1997.
Πηγή: thessports.gr
Ο Βενγκέρ, το ρεκόρ και ο ΠΑΟΚ!

Βλέπετε, από τότε έχει να μείνει τόσο νωρίς η Αρσεναλ εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ο Αλσατός το θυμάται καλά, καθώς μετά από εκείνο τον αποκλεισμό – σοκ από το Β' γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ακολούθησαν 16 σερί παρουσίες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Άρσεναλ εκείνη τη χρονιά που αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ, ο Βενγκέρ καθιερώθηκε στον πάγκο της και τρέχει ένα απίστευτο σερί παρουσιών στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό όταν έχασε τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα στον τελικό που είχε γίνει στο Παρίσι.

Σήμερα η ομάδα του Λονδίνου κινδυνεύει να μείνει εκτός ομίλων για πρώτη φορά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Ο Βενγκέρ και οι ρεπόρτερ θυμήθηκαν πως έπρεπε να πάνε πίσω στη σεζόν 1997-98 για να βρουν την τελευταία φορά που οι κανονιέρηδες δεν είχαν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας μάλιστα εκτός ΟΥΕΦΑ από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...