«Δύσκολο να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα μας»

Σε δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, ο προπονητής της Ζίμπρου και μερικοί ποδοσφαιριστές, τονίζουν πως θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση μέσα στη Τούμπα.
Πηγή: paokweb.gr
«Δύσκολο να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα μας»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Η πρόκριση επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα είναι αξέχαστη. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι. Ήταν η στιγμή που οι παίκτες μου αισθάνθηκαν πως είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα. Θα κάνουμε για μία ακόμα φορά το καλύτερο δυνατό για να βρεθούμε στη φάση των ομίλων. Αν τα καταφέρουμε, οι παίκτες μου θα είναι ήρωες, αν και είναι ήδη" τόνισε ο προπονητής της Ζίμπρου, συνεχίζοντας:"Η νίκη στην έδρα μας είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αν σκεφτεί κανείς τη δύναμη των αντιπάλων μας. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημά μας στην Ελλάδα".

Από την πλευρά του, ο έμπειρος μέσος των Μολδαβών, Αλεξάντρου Ντέντοφ χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως "πολύ επικίνδυνο στην έδρα του", ενώ ο αρχηγός της Ζίμπρου, Ιούλιαν Ερχάν, είπε: "Δεν είμαστε φοβισμένοι. Κανείς μας δεν είναι φοβισμένος, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...