"Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για την ομάδα"

Ψηλά στην ατζέντα με τα θέματα που απασχολούν τους διοικούντες τον ΠΑΟΚ ήταν το επεισόδιο έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας μετά το 1-1 με την Καλλονή και γ' αυτό αυτό ο Ιάκωβος Αγγελίδης συναντήθηκε την Τρίτη με με εκπροσώπους των οργανωμένων.
Πηγή: contra.gr
"Θα κάνουμε ό,τι πρέπει για την ομάδα"

Οι οπαδοί τού μετέφεραν την ανησυχία τους για όλα όσα συμβαίνουν και ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ άκουσε με προσοχή όσα ελέχθησαν, ενώ όταν ρωτήθηκε αν, όντως, ήρθε στην ομάδα για να διοικήσει, απάντησε: "Ήρθα εδώ για να διοικήσω. Φυσικά σε κάποια σημαντικά ζητήματα θα χρειάζεται και η παρέμβαση του μεγαλομετόχου", κάνοντας σαφές ότι θα έχει ενεργό ρόλο στα κοινά της ΠΑΕ. Τόνισε, εξάλλου, ότι "θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάει η ομάδα μπροστά".

Επεσήμανε, ακόμη, ότι θα χρειαστεί δύο με τρεις μήνες για να ενημερωθεί πλήρως για όλα τα θέματα που αφορούν τον "Δικέφαλο".

Τέλος, από την κουβέντα προέκυψε ότι ο Αγγελίδης θα είναι ο άνθρωπος μέσω του οποίου πολλές φορές οι φίλαθλοι θα επικοινωνούν με τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που υπάρχει η αίσθηση ότι θα βοηθήσει ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία.

Διαβάστε ακόμη...