Στην Τούμπα τα έμαθαν τα νέα;

Διαβάσατε την ανακοίνωση της ΕΠΟ με την οποία απαντά στον Αλαφούζο για τα όσα είπε; Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι θα έρθει και η ώρα της ΕΠΟ αρκεί ο Εισαγγελέας να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Αλλά προσέξτε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, πώς απαντά στον Αλαφούζο:
Πηγή: paokrevolution.net
Στην Τούμπα τα έμαθαν τα νέα;

«Προφανέστατα η μνήμη του κυρίου Αλαφούζου είναι ασθενική!!Γιατί αν δεν ήταν, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα θυμόταν με ποιον τρόπο η ομάδα του αγωνίστηκε στη διοργάνωση του τελευταίου πρωταθλήματος. Να του φρεσκάρουμε λοιπόν τη μνήμη τονίζοντας ότι τόσο η UEFA όσο και η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δεν είχαν δώσει στον Παναθηναϊκό άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο πρωτάθλημα μετά από την απόφαση που έλαβε Επιτροπή Δικαστών της ΕΠΟ. Αυτών των δικαστών τους οποίους ο κ. Αλαφούζος και οι δημοσιογράφοι-υπάλληλοί του τώρα μειώνουν και λοιδωρούν. Εκείνη η απόφαση λοιπόν έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό ο οποίος έπαιξε στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας μέσω αυτού το δικαίωμα ν αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Champions League !!! Αυτά για να βοηθήσουμε τον κύριο Αλαφούζο θα θυμηθεί καλύτερα...»

Αυτά αναφέρει η ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν που πήρε στα χαρτιά το εισιτήριο για το CL, ναι αυτή η ομάδα έπαιξε με τις πλάτες της ΕΠΟ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτή η ομάδα που ο πρόεδρος της είχε πει «και στα χαρτιά να κερδίσω την πρώτη θέση στα πλέι οφ δεν με ενοχλεί». Πόσο περήφανος νιώθει ο Ιβάν Σαββίδης για τις αγκαλιές και τα φιλιά με τον Αλαφούζο; Για το ότι τον ήθελε σύμμαχο κατά του κατεστημένου και του παρασκηνίου;

Διαβάστε ακόμη...