Δεν προχώρησε του Πασκουάτο, που πάει ΑΠΟΕΛ

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να αποκτήσει έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή όπως τον Πασκουάτο, όμως κρίθηκε πως πρέπει να κινηθεί για πιο ποιοτικές επιλογές και όχι να κάνει σπασμωδικές κινήσεις λόγω της πίεσης που ασκούν τα αποτελέσματα.
Πηγή: metrosport.gr
Δεν προχώρησε του Πασκουάτο, που πάει ΑΠΟΕΛ

Ο 25χρονός Ιταλός ήταν μία ενδιαφέρουσα περίπτωση για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας αφού παίζει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, όμως τελικά ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί για την απόκτησή του. Απ' ότι φαίνεται ο Πασκουάτο θα πάει στον ΑΠΟΕΛ και τον Γιώργο Δώνη που και αυτός έχει καλές σχέσεις με τους Ιταλούς λόγω της παρουσίας του γιου του. Μάλιστα λέγεται πως δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί κάποιο ποσό για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και η αμοιβή του θα καλυφθεί από την Γιούβε.

Αυτό που κανένας μας δεν καταλαβαίνει, είναι το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν προσθέτει έναν παίκτη χωρίς κόστος σε θέση που χρειάζεται, ο οποίος μάλιστα έχει αρκετά στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Αλλά τι να πεις... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να παρθούν άλλοι παίκτες που θα καλύψουν καλύτερα αυτά τα ξεκάθαρα κενά.

Διαβάστε ακόμη...