«Πρώτα να προκριθούμε την Πέμπτη»

Ο πρώην παράγοντας του "Δικεφάλου" και φίλαθλος της ομάδας, φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4», σχολιάζοντας το άσχημο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και τις αιτίες του, αναφερόμενος και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Ζίμπρου την Πέμπτη.
Πηγή: paok24.com
«Πρώτα να προκριθούμε την Πέμπτη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Για το τι θυμάται από το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη: Όσο και αν εκείνη η βραδιά ήταν ανεπανάληπτη ελπίζω ότι θα έρθουν και καλύτερες ημέρες που θα μας κάνουν να την ξεχάσουμε. Για εμένα ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι ως τώρα. Η ημερομηνία, η πόλη ο τρόπος της πρόκρισης, όλα κάνουν εκείνη την επιτυχία αξέχαστη. Αλλά σίγουρα θα πετύχουμε και καλύτερα πράγματα και θα την αφήσουμε πίσω.

Για το δέσιμο εκείνων των παικτών με τον ΠΑΟΚ: Ήταν μία καταπληκτική οικογένεια. Συζητούσαμε και με τον Κοντρέρας προχτές που βρεθήκαμε. Κάναμε τότε ένα ωραίο γεύμα και μένανε για ώρες και συζητούσαμε και γελούσαμε με τους παίκτες. Ήταν πιο δεμένα τα παιδιά της ομάδας τότε. Είχαν βρει μία οικογενειακή κατάσταση που τους ενέπνεε τόσο. Τους αγκάλιασε ο κόσμος τόσο πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γκαρσία έμεινε Θεσσαλονίκη. Ο Κοντρέρας έρχεται εδώ, έχει τους φίλους του. Ο Βιερίνια έχει δεσμούς με την πόλη. Το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία. Ίσως και ένας λόγος που δέθηκαν τότε οι παίκτες, είναι επειδή έβλεπαν ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα και την προσπάθεια του κόσμου και όλων μας για να πληρώνονται.

Ο κ. Σαράτσης έδωσε και τη δική του πρόβλεψη για το παιχνίδι της Πέμπτης: «Ο Κλάους θα βάλει δύο γκολ την Πέμπτη και αφού θα περάσουμε θα ήταν ωραίο νομίζω να περάσει από τα γραφεία με τον Ιβάν Σαββίδη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο».

Για το πώς ζει τη φετινή σεζόν με πάρα πολλές αλλαγές: Δεν το είδα καλό το ξεκίνημα και περίμενα να είναι διαφορετικό. Είχαμε καιρό να προετοιμαστούμε και δεν το κάναμε όπως έπρεπε. Δε με χαλάει και πιστεύω μπορούμε να βελτιωθούμε. Γίνονται λάθη και από τη διοίκηση και τους παίκτες. Δεν είναι κακό να γίνονται λάθη, αλλά αρκεί να δουλεύεις για να τα διορθώσεις. Τώρα, αυτή τη στιγμή πρέπει να προκριθούμε την Πέμπτη και μετά θα τα βρούμε τα άλλα, θα ασχοληθούμε να λύσουμε τα προβλήματα. Αν οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και οι φίλαθλοι κάνουν αυτό που πρέπει και αναλάβουν τις ευθύνες τους τότε πιστεύω όλα θα πάνε καλά. Αν την Κυριακή είχαμε και τον κόσμο θα κερδίζαμε και αυτό είναι λάθος και του κόσμου από πέρυσι.

Για τις διάφορες τάσεις στη στάση του κόσμου: Υπάρχουν οι φίλαθλοι όπως και εγώ που πιστεύουμε ότι δείχνοντας στην ομάδα ότι είμαστε κοντά, η ομάδα θα ανταποκριθεί και άλλοι που περιμένουν την ομάδα για να βρεθούν δίπλα της. Πιστεύω ότι στο ματς της Πέμπτης θα είναι όλοι δίπλα στην ομάδα. Ξέρουμε ότι στα δύσκολα είμαστε πάντα ενωμένοι. Πάμε να παίξουμε με μία μικρή ομάδα, η οποία από δικά μας καθαρά λάθη ελπίζει ότι μπορεί να μας κάνει τη ζημιά. Θεωρώ ότι οι παίκτες θα βγουν όπως πρέπει για να κερδίσουν αυτό το ματς. Σκεφτείτε να έχει 25 χιλιάδες κόσμο δίπλα τους και ποια Ζίμπρου και ποια Φενέρμπαχτσε μπορεί να μας κερδίσει. Καμία. Έχω κι εγώ τις αντιρρήσεις μου για όσα έγιναν ως τώρα, αλλά πρέπει να δούμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Κι ο Αναστασιάδης όσο δυνατός κι αν θέλει να φαίνεται χρειάζεται κι αυτός τη στήριξη. Να περάσουμε τη Ζίμπρου και να βρούμε και με τον Σαββίδη τη λύση και να καταλάβει ότι πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Έχουμε σπρώξει άπειρες φορές την ομάδα και τώρα πρέπει να το κάνουμε και ο Σαββίδης το χρειάζεται αυτό σίγουρα.

Σε περίπτωση πρόκρισης τι περιμένει για τη σεζόν: Να διορθώσουμε όσο μπορούμε τα λάθη που έγιναν. Με τα θετικά θα βαδίσεις και έχουμε 20 μέρες και με τη διακοπή μετά τον Πλατανιά να τα διορθώσουμε τα λάθη μας. Κι ο προπονητής κάνοντας λάθη που δε στοιχίζουν τώρα, θα καταλάβει κι αυτός τι πρέπει να διορθώσει. Τα λάθη δε γίνονται επίτηδες και θα πρέπει να γίνουν τα πάντα για να διορθωθούν. Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα χημείας και θα πρέπει να κάτσουν κάτω και να τα βρούνε τα στελέχη της ομάδας. Να βγει και κάποιος να μιλήσει στον κόσμο. Αλλά θα πρέπει πρώτα να περάσουμε τη Ζίμπρου και μετά να βρούμε τις λύσεις. Θα πρέπει από μόνοι μας να συσπειρωθούμε και μετά να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και οι φίλαθλοι με τη διοίκηση και να τα βρούμε. Να τους δώσουμε ένα περιθώριο, να μην τους έχουμε με το μαχαίρι στον λαιμό".

Διαβάστε ακόμη...