«10άρι και στόπερ»!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, φιλοξενήθηκε στον Αrena FM 89,4 και τόνισε πως ο “Δικέφαλος” βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και θέλει οπωσδήποτε ένα 10αρι και ένα στόπερ.
Πηγή: arenafm.gr
«10άρι και στόπερ»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Αλαβάντας:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ:

“Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου καλά. Στα φιλικά έδειξε καλά στοιχεία όμως στα επίσημα είναι παρωδία. Όταν παίζεις με μια ομάδα που δεν την ξέρει η μάνα της και χάνεις και μετά στο πρωτάθλημα με μια ομάδα εύκολη στην έδρα σου δεν κάνεις ευκαιρία αλλά παίρνεις ισοπαλία και είσαι ευχαριστημένος υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε τρελαθεί όλοι. Με  την QPR, την Νάπολι και την Ίντερ έδειξε στοιχεία. Αν κάνουμε εμφάνιση την Πέμπτη σαν την Κυριακή δεν έχουμε τύχη. Πρέπει να ενημερώσουμε τον κόσμο ποιος είναι ο στόχος. Αν θέλουμε πρωτάθλημα δεν έχουμε την δυνατότητα με αυτή την ομάδα.  Αν πουν φτιάχνουμε ομάδα τριετίας- τετραετίας τότε θα ξέρει ο κόσμος και δεν θα συμβαίνουν και τα ευτράπελα που έγιναν με τον κ. Σαββίδη,  Ο Αναστασιάδης έδωσε μεγάλη βάση στα νέα παιδιά και πρέπει να βγει και να πει ποιοι είναι ο στόχοι του. Αν πάμε για πρωτάθλημα απέχουμε πολύ από τον Ολυμπιακό. Από αυτά που είδα εγώ αν βγούμε πέμπτοι είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι στην Αλεξανδρούπολη λένε πως ο Ολυμπιακός το έχει ήδη πάρει. Τον άφησε ο ΠΑΟΚ να πάρει κεφάλι από το ξεκίνημα”.

Για τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα:

“Αν δεν πάρουμε 10αρι ομάδα δεν κάνουμε. Χωρίς ηγέτη δεν πάει η ομάδα πουθενά. Δεν μπορούν τόσο χρόνια να βρουν ένα 10αρι; Επίσης, θέλουμε έναν στόπερ ηγέτη για να βασίζεται η ομάδα. Να πάνε Βραζιλία ή Αργεντινή να βρουν. Ο Μάρτενς δεν έχει δείξει τίποτα. Εμένα μου άρεσε ο Περέιρα και κακώς αποβλήθηκε. Ο Γκολάσα που λείπει μου αρέσει αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις 11αδες και εμείς μία. Πως θα τον χτυπήσουμε; Θα έλεγα να εστιάσει σε ένα 10αρι με πολλά λεφτά και να μην κάνει πολλές και άσκοπες μεταγραφές. Να φέρει έναν ηγέτη και ένα στόπερ με εμπειρία. Όταν είχαμε τον Κοντρέρας, βγήκε κοντά του και ο Μαλεζάς και έγινε μεταγραφή. Οι μικροί έχουν δυνατότητες όμως θες και τους έμπειρους. Από τότε που ξεκίνησα εγώ θυμάμαι πως υπήρχε κορμός και κάθε χρόνο έμπαιναν δύο – τρία νέα παιδιά. Εγώ είχα έναν Κούδα και έναν Σαράφη. Υπήρχε πάντα κορμός και πλαισιωνόταν η ομάδα με τα νέα παιδιά”.

Για τα προβλήματα αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ την Ζίμπρου:

“Θα είναι πολύ δύσκολα αν δεν περάσει η ομάδα και για εμάς που έχουμε καταστήματα και δουλεύουμε με τον ΠΑΟΚ. Προχθές με την Καλλονή ήμασταν 150 άτομα και έβριζαν όλοι”.

Διαβάστε ακόμη...