Από τη Σκωτία βλέπει Superleague o Ντάλας!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο νέος αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα από τη Σκωτία μέσω TV.
Πηγή: gazzetta.gr
Από τη Σκωτία βλέπει Superleague o Ντάλας!

Oπως γράφει το ΕΘΝΟΣ, ο νέος αρχιδιαιτητής τις περισσότερες μέρες του μήνα θα βρίσκεται στην πατρίδα του και θα έρχεται στην Ελλάδα μόνο για τέεσερα-πέντε 24ωρα.

Ο Σκοτσέζος θα έχει πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν την κατάσταση των διαιτητών αλλά και στις εκθέσεις και τις βαθμολογίες των παρατηρητών διαιτησίας για τις επιδόσεις των «αρχόντων» στα ματς Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Βέβαια ο παλαίμαχος ρέφερι, που είναι μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ και για τις υπηρεσίες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα εισπράττει σχεδόν 150.000 ευρώ ετησίως, δεν θα εμπιστεύεται τυφλά τα γραφόμενα των παρατηρητών. Θα παρακολουθεί τηλεοπτικά τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων μέσω των συνδρομητικών καναλιών που έχει εγκαταστήσει στην οικία του, κατόπιν θα «επισκέπτεται» τη διαδικτυακή πλατφόρμα της ΕΠΟ στην οποία αποθηκεύονται οι εκθέσεις-βαθμολογίες και θα κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις. Πρωτίστως θα ασχολείται μόνο με τους βαθμούς και μόνο αν οι δικές του διαπιστώσεις από την τηλεόραση διαφέρουν κατά πολύ από τα συμπεράσματα των παρατηρητών θα ζητά μεταφρασμένες τις εκθέσεις.

Διαβάστε ακόμη...