«Ας μη περάσουμε και θα δείτε»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε πως ουσιαστικά γίνεται εις βάρος του πολιτική εντός των τειχών.
Πηγή: metrosport.gr
«Ας μη περάσουμε και θα δείτε»

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης εκνευρίστηκε με διάφορα, αντίδραση που είχε συνήθως ως βασικό συστατικό την υπερβολή, όμως αυτή τη φορά και αν είναι αλήθεια αυτά που μετέφερε στα στελέχη του ΠΑΟΚ, η κατάσταση είναι κρίσιμη και με πολύ σοβαρό λόγο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη μάζωξη που έγινε στο Μακεδονία Παλάς μετά το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας στον αγώνα με την Καλλονή και το επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από την Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη και οπαδό του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις για τους λόγους που υπάρχει αυτό το κλίμα γύρω από την ομάδα. Κάτι είχε μεταφερθεί στον Σαββίδη όμως είναι σαφές πως δεν είχε γνώση της κατάστασης στη πλήρη μορφή της.

Μέσα από την κουβέντα, το συμπέρασμα που έβγαλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πως για το κλίμα ευθύνεται η εικόνα της ομάδας, η έλλειψη μεταγραφικών κινήσεων που μάλιστα τις χρεώνεται ο ίδιος. Αυτό τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο αφού άρχισε να φωνάζει πως «σας είπα εγώ να μη κάνουμε μεταγραφές; Είπα εγώ ποτέ πως αν η ομάδα χρειαστεί κάτι δεν θα το πάρουμε; Τόσα λεφτά ξόδεψα και θα κολλήσω τώρα;» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά να πάρουν την ευθύνη όσο επέλεξαν αυτή την στρατηγική. «Να βγείτε να μιλήσετε στον κόσμο, δεν είναι δυνατόν να χρεώνομαι εγώ αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, εμφανώς εκτός εαυτού, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ισχυρίστηκε πως «ας μη περάσουμε τη Ζίμπρου και θα δείτε όλοι» αφήνοντας να εννοηθεί πως σε περίπτωση αποκλεισμού αν όχι όλοι, κάποιοι θα αποχαιρετήσουν χωρίς να δείξει βέβαια κάποια ... προτίμηση.

Ο Σαββίδης επιτέθηκε προσωπικά σε όλους τους παραβρισκόμενους ζητώντας να συνέλθουν άμεσα και σύντομα αναμένεται να λυθεί και η παρεξήγηση με τους οργανωμένους. Το επεισόδιο με τον οπαδό του ΠΑΟΚ θεωρείται λήξαν μετά από παρέμβαση του υπευθύνου της ΠΑΕ στο κομμάτι αυτό Γιάννη Αθανασιάδη και σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με αντιπροσωπεία των οργανωμένων για να τους ακούσει.

Είναι σαφές πως ο Σαββίδης θέλει να ακούσει ανθρώπους που δεν πληρώνει για να πάρει κλίμα για το τι συμβαίνει εκτός ομάδας και πως μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση.

Όσο για τους οργανωμένους, είναι ξεκάθαρο πως είναι έξω φρενών με την εικόνα της ομάδας αλλά και με τα όσα συμβαίνουν όσον αφορά στην εταιρική δομή της ΠΑΕ.

Αυτό βέβαια που είναι αδιανόητο για μία σοβαρή ΠΑΕ, είναι πως ο μεγαλομέτοχος και οικονομικός σωτήρας της, ισχυρίζεται πως ο ίδιος δεν βάζει φρένο στις μεταγραφές, την στιγμή που όλες οι δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της ισχυρίζονται πως θέλουν και προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα.

Με λίγα λόγια, ο μεγαλομέτοχος εισπράττει ένα κάκιστο κλίμα προς το πρόσωπό του γιατί στελέχη της ΠΑΕ και του προπονητικού τιμ, επιθυμούν να κάνουν προσωπική πολιτική κόντρα στον άνθρωπο που εξαρτάται οικονομικά ο ΠΑΟΚ.

Αυτό που διαφαίνεται σε πρώτη φάση είναι μία διάθεση του μεγαλομετόχου να μην χρεωθεί ο ίδιος πράγματα που δεν ευθύνεται και θα πιέσει προς πάσα κατεύθυνση για να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Και βέβαια έχει δώσει εντολή για να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας γιατί βλέπει τον κίνδυνο που έρχεται και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Διαβάστε ακόμη...