Μπλάνκο και... Πόρτο

Οριστική είναι η απόφαση στον ΠΑΟΚ για ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και αναμένεται να γίνουν δύο προσθήκες. «Παίζει» του Μπλάνκο. Κοιτάζουν προς Πόρτο στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή: sport-fm.gr
Μπλάνκο και... Πόρτο

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια με Ζίμπρου (ήττα 1-0) και Καλλονή (1-1) οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας να κινηθούν ξανά μεταγραφικά. Όπως φαίνεται θα γίνουν δύο ποιοτικές προσθήκες. Ενός εξτρέμ, πιθανόν για τα αριστερά και ενός μεσοεπιθετικού. Εκεί εντοπίζει το πρόβλημα ο Άγγελος Αναστασιάδης και όχι στην άμυνα. Σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του, τους τόνισε ότι το τέρμα που δέχθηκε η ομάδα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος οφείλεται στην έλλειψη πειθαρχίας.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται για την ενίσχυση της ομάδας είναι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Μέταλιστ, Σεμπαστιάν Μπλάνκο. Το όνομα του έχει ακουστεί ξανά και ποτέ δεν απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Αργεντινός εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την... κρύα Ουκρανία.

Επιπλέον, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στρέψει το βλέμμα της προς Πόρτο μεριά. Υπάρχουν τρεις παίκτες που... αρέσουν. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Κάρλος Ενρουάρντο, που μπορεί να παίξει και στα «φτερά», αλλά και τους Σάμι, Κέλβιν, που αγωνίζονται στα άκρα.

Στα αγωνιστικά, υπάρχει ανησυχία για τον Γιάννη Σκόνδρα, ενόψει Ζίμπρου, καθώς χτύπησε χθες στην γάμπα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τους Μολδαβούς.

Διαβάστε ακόμη...